Bagaren och Kocken AB

G.R.Y.M

Är du på jakt efter en grym kastrull eller stekpanna ska du leta i vårt sortiment från G.R.Y.M. Skämt åsido, G.R.Y.Ms stekpannor och kastruller skämtar man inte bort, hög kvalitet och fin design på samma gång. Köp dem online hos oss för att få den smidigaste leveransen, de bästa priserna och den trevligaste servicen.  

G.R.Y.M är ett varumärke som startades av Skeppshult 2012. Under detta varumärke samlar man kvalitetsprodukter till bra priser. Produkterna i G.R.Y.M-serien tillverkas inte av Skeppshult själva men kontrolleras och kvalitetssäkras på samma sätt som Skeppshults svensktillverkade produkter. Deras kastruller, stekpannor och grytor är framtagna med en hjälp av en skandinavisk designerduo med namnet Carl&Carl som verkligen lyckats hitta en unik känsla för G.R.Y.M. 

Tillverkningen görs med den så kallade trelagersprincipen där koppar utgör det yttersta, aluminium det mittersta och rostfritt stål det innersta. Detta ger pannorna och grytorna många önskvärda och för den delen älskvärda egenskaper, både utseendemässigt och rent funktionellt.