Elgrillar

När man tänker på grillning tänker man dels på härligt möra köttbitar, saftiga grönsaker eller en rökig fisk men man glömmer ofta bort grillningens baksidor. Glöd som inte tar sig, regn som förstör måltiden, resor mitt i matlagningen för att köpa tändvätska som tagit slut precis när man skulle tända på, eller den där gnagande oron för att man ska göra bort sig inför familj och vänner vid tändningen av grillen. Känner du såhär? Det finns hjälp att få. Skaffa en elgrill!

Bagaren och Kocken har elgrillar för att snabbt komma igång med grillningen. En elgrill kan med fördel användas på balkongen eller altanen. Fungerar lika bra på sommaren som på vintern. En elgrill öppnar nya dörrar för grillningen. Vi har även elgrillar som kan användas vid bordet, precis som ett stekbord. Ett härligt sätt att samla familjen eller vännerna på och tillsammans skapa en måltid att minnas.

Vi har elgrillar från Muurikka, Princess och Breville. Kvalitetstillverkare som erbjuder härliga elgrillar. Bagaren och Kocken har alltid trygga leveranser och bra priser på våra elgrillar. 

Elgrillar