Broil King Imperial S590 SS Gasolgrill

Broil King Imperial S590 SS GasolgrillBroil King Imperial S590 SS GasolgrillBroil King Imperial S590 SS GasolgrillBroil King Imperial S590 SS Gasolgrill
  • Broil King Imperial S590 SS Gasolgrill
  • Broil King Imperial S590 SS Gasolgrill
  • Broil King Imperial S590 SS Gasolgrill
  • Broil King Imperial S590 SS Gasolgrill
Beställningsvara, 5-10 arbetsdagar
Göteborgsbutik: Ej i lager
 
24 999 kr
  • Fri frakt över 499kr
  • Snabba leveranser
  • 90 dagars öppet köp
 
Önskelista
 

Broil King Imperial S590 SS Gasolgrill

Grillen för dig som är på jakt efter det bästa!
 
Med gasolgrillen Imperial 590 från Broil King garanterar du att varje grillkväll blir succé och att alla personer runt middagsbordet får njuta av ett perfekt resultat. Imperial 590 är utrustad med Dual-Tube-brännare med en effekt på 16 kW, samt en sidobrännare på 2,7 kW. Du har möjlighet att pröva nya rätter och grillsätt, samtidigt som du alltid kan spela ut säkra kort och servera läckra hamburgare och grillad kyckling!
 
Här finns gott om förvaring i form av utdragbara lådor, stabilare än skåp och säkrare när du behöver flytta grillen. Den rejäla grillytan på 81x49 cm gör att du kan grilla flera olika livsmedel samtidigt utan att det blir ont om plats. Givetvis finns här också praktiska sidobord där du kan förvara allt från ingredienser och redskap till drycker. Vill du grilla när det är mörkt ute? Inga problem! Imperial 590 har upplysta vred och belysning vid grillytan som gör användningen lätt och smidig!
 
Med allt i högsta kvalité och med ett grillgaller i gjutet, rostfritt stål blir det en ren njutning att laga mat tillsammans med Imperial 590. Du har till och med en plats för en kastrull och kokning av pasta, ris eller potatis - vad du än vill ha som tillbehör till de grillade ingredienserna. En utmärkt gasolgrill som gör sommarkvällarna till något alldeles extra!
 
Specifikationer:
- Färg: Silver.
- Grillgaller: Gjutna, rostfritt stål.
- Antal brännare: 5 st.
- Sidobrännare, kok-/stekplatta: Ja.
- Rotisseriebrännare: Ja. 
- Höjd: 125 cm. 
- Bredd: 175 cm.
- Djup: 63 cm.
- Grillyta: 81x49 cm.  
- Vikt: 116 kg. 
- Belysning grillyta: Ja.