För dig som är duktig i köket och baren är handbrännaren ett viktigt redskap. Iså fall söker du säkert en brännare som är effektiv, når höga temperaturer och är säker. Svaret stavas Sievert Powerjet. Det är mycket som stämmer med den här brännaren. Användarvänligheten, snygg design med ergonomiskt handtag, att du kan göra olika tillval genom att byta ut munstycket samt kanske framför allt den höga kvaliteten.
Med Powerjet kan du göra allt från att flambera, karamellisera, griljera till att sota och halstra dina råvaror. Ja, för många matlagningsentusiaster är den ett flitigt använt redskap i köket. Som nämndes tidigare kan du variera munstycket på Powerjet och byta ut till den brännare som är bäst lämpad för det som du ska tillaga. Det gör den unik.
Ska du tillaga maträtter som kräver högre temperaturer är Powerjet perfekt! Den har en modern förbränningsteknik som i kombination med den unika gasmixen ger en extra hög effekt på lågan. Med tanke på dess mångsidighet och goda effekt kan Powerjet i viss mån ersätta spisen och grillen.
Egentligen kan brännaren användas till måltidens alla rätter. Sota förrätten, griljera huvudrätten, karamellisera desserten och varför inte för att lägga sista touchen på drinken? Men användningsområdena stoppar inte där. Glöm inte att också tända ljusen på matbordet eller senare brasan i vardagsrummet.
Powerjet är helt enkelt den mest kraftfulla och effektiva gasbrännaren på marknaden! Levereras tillsammans med en cyklonbrännare och Sievert ultragas.
Scrolla ned för att läsa fler tips när du använder din Sievert Powerjet.
För dig som är duktig i köket och baren är handbrännaren ett viktigt redskap. Iså fall söker du säkert en brännare som är effektiv, når höga temperaturer och är säker. Svaret stavas Sievert Powerjet. Det är mycket som stämmer med den här brännaren. Användarvänligheten, snygg design med ergonomiskt handtag, att du kan göra olika tillval genom att byta ut munstycket samt kanske framför allt den höga kvaliteten.
Med Powerjet kan du göra allt från att flambera, karamellisera, griljera till att sota och halstra dina råvaror. Ja, för många matlagningsentusiaster är den ett flitigt använt redskap i köket. Som nämndes tidigare kan du variera munstycket på Powerjet och byta ut till den brännare som är bäst lämpad för det som du ska tillaga. Det gör den unik.
Ska du tillaga maträtter som kräver högre temperaturer är Powerjet perfekt! Den har en modern förbränningsteknik som i kombination med den unika gasmixen ger en extra hög effekt på lågan. Med tanke på dess mångsidighet och goda effekt kan Powerjet i viss mån ersätta spisen och grillen.
Egentligen kan brännaren användas till måltidens alla rätter. Sota förrätten, griljera huvudrätten, karamellisera desserten och varför inte för att lägga sista touchen på drinken? Men användningsområdena stoppar inte där. Glöm inte att också tända ljusen på matbordet eller senare brasan i vardagsrummet.
Powerjet är helt enkelt den mest kraftfulla och effektiva gasbrännaren på marknaden! Levereras tillsammans med en cyklonbrännare och Sievert ultragas.
Scrolla ned för att läsa fler tips när du använder din Sievert Powerjet.
Handbrännare är en effektiv metod som gör att maten snabbt får en fin yta (kan gå på bara ett par sekunder).
När du vill sota eller halstra råvaran är det framför allt två saker som du ska tänka på. Det första är att använda mycket lite eller inget fett. Det andra är att det krävs mycket höga temperaturer. Det löser du enkelt med Powerjet samt att den är effektiv så det går snabbt att uppnå resultat. Sedan får du experimentera vilket avstånd som är bäst mellan det som ska tillagas och handbrännaren. Det skiljer sig åt mellan råvarorna. Kul att experimentera sig fram för att hitta rätt och få fram textur och förhöja smakerna.
Generellt sett ger en bränning på nära håll en tunn yta med mycket smak och kraftig färg. Medan det motsatta gäller om du i stället håller brännaren en bit från råvaran. Då tar det längre tid att ”tillaga” men värmen tränger in djupare och en tjockare yta skapas och du får en mycket god konsistens.
Marinerar du kött med en marinad som innehåller socker eller honung? Då kan du ta till handbrännaren för att addera ytterligare en smakdimension. Sockret kommer nämligen att karamelliseras och resultatet smakar som vi vet – oerhört gott!
Glöm inte grönsakerna! Att ge grönsakerna en fin yta med gasbrännare är ett relativt enkelt knep att ta till och som lyfter hela maträtten.
PRODUKTFAKTA
Gasblandningen har en flampunkt på 2100 ° C
Utrustad med självslutande ventil
Munstycket är en cyklonbrännare