Uuni 2S Pizzaugn Rostfritt stål

Uuni 2S Pizzaugn Rostfritt stålUuni 2S Pizzaugn Rostfritt stålUuni 2S Pizzaugn Rostfritt stålUuni 2S Pizzaugn Rostfritt stålUuni 2S Pizzaugn Rostfritt stål
  • Uuni 2S Pizzaugn Rostfritt stål
  • Uuni 2S Pizzaugn Rostfritt stål
  • Uuni 2S Pizzaugn Rostfritt stål
  • Uuni 2S Pizzaugn Rostfritt stål
  • Uuni 2S Pizzaugn Rostfritt stål
 
3 195 kr
Produkten är tillfälligt slut.
Få ett meddelande när den åter finns i lager!
 

Uuni 2S Pizzaugn Rostfritt stål

En kompakt vedeldad ugn som är enkel att använda. Perfekt för pizza men också lysande för allt annat med korta tillagningstider. Det ultimata komplementet till trädgård eller utekök. Uuni 2S är en portabel/bärbar pizzaugn som är praktisk och smidig att ta med på alla utomhusaktiviteter där mat ska lagas. 
 
En ny trendig produkt som alla matälskare pratar om nu när utomhussäsongen drar igång. Behändig, enkel och smidig med underbart resultat. Imponera på nära och kära samt gör grannen avundsjuk med denna nya och fantastiska pizzzaugn.
 
Scrolla ner för härlig inspiration! :)
 
Vad är unikt med Uuni 2S
• Bakbord i sten – Ger ökad termisk massa och gräddar botten ännu bättre.
• Flame keeper – Vår patentsökta funktion gör att Uuni 2S blir varmare med mindre bränsle.

500°C värme
Uuni 2S blir upp till 500°C, vilket gör att du kan laga mat riktigt fort. Du gör en vedeldad pizza på 90 sek! Det är inte bara för pizza, du kan laga flatbröd, lax, grönsaker, biffar eller egentligen vad som helst med korta tillagningstider.

Vedeldad
Uuni drivs av pellets som har ett mycket högt energiinnehåll. Det är som vanliga trä fast hårt komprimerat. Inga tillsatser, bara trä. De pellets som vi säljer är tillverkade av 100% ek. Du kan självklart använda vilka träpellets som helst. Pelletsen antändas lätt och Uuni tar bara 10 minuter att värma upp, från kall till 500°C.

Varar en livstid
Uuni 2 är gjord av vackert borstat rostfritt stål. Det åldras med värdighet av användning, väder och vind, men det rostar inte och fortsätter att leverera år efter år.

Vad ingår?
Uuni 2S kommer med en tydlig instruktion för montering som tar 5–10 min. En pizzaplåt ingår men ett tips är att köpa till en extra plåt och en påse pellets så du är helt redo.

Fakta:
Material: Borstat rostfritt stål
Mått: HxBxL 12 x 36 x 48 cm
Mått emballage: 23,3 x 40,2 x 54,1 cm
Vikt: 12.9 kg, inkl. förpackning
Pizzastorlek ca. 32cm
Max. Temp: 500°C
Bränsle: Träpellets, barbecue eller premium-pellets för uppvärmning
 
Köp tillbehör här: