Hardanger Skaldjursset Hummer 6-delar

Hardanger Skaldjursset Hummer 6-delar
  • Hardanger Skaldjursset Hummer 6-delar
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Hardanger Skaldjursset Hummer 6-delar

Hardanger Skaldjursset Hummer 6-delar
Ett riktigt fint set med sex långa smala skaldjursgafflar. Hardanger Bestikk är i dag Skandinaviens största producent av skaldjursbestick i rostfritt stål. Ett framåtriktat företag med modern produktion och med fokus på ny spännande design.
 
Skaldjursbesticken är den perfekta gåvan och med kvaliteten 18 % krom och 8 % nickel i stålet har besticken absolut bästa tänkbara kvalitet som finns på marknaden.

Kvalitetsgaranti
Produkter från Hardanger Bestikk har hög kvalitet för att hålla livet ut. Det kan dock förekomma att varor blir felproducerade. Som kund hos Hardanger Bestikk behöver du ändå inte oroa dig – det är 10 års garanti på alla bestickserier. För andra produkter gäller vanliga köpvillkor.
 
Kompletteringsgaranti
Har du köpt nytt bestick och önskar att samla flera delar i samma serie kan Hardanger Bestikk erbjuda dig en kompletteringsgaranti på minimum 10 år från det att du köper besticket. 
 
Rengöring
Alla bestick tål diskmaskin. Blandar du bestick från Hardanger Bestikk med andra lågkvalitetsbestick kan det uppstå korrosionsfläckar. Dessa fläckar är lätta att få bort. Med till exempel Jiff skurkräm polerar du bort korrosionsfläckarna på ett ögonblick. 

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke