Hemmagjord Pizza

Att baka sin egen pizza kan ibland kännas lite övermäktigt och ofta blir det inte riktigt som man hade tänkt sig. Det är lätt att gå i fällan att tänka att man hemma i sin egen ugn, helt enkelt inte kan baka så där otroligt krispiga pizzor som man får på restaurang i Italien. Vi vill ändra det tankesättet. Med några smarta knep kan man absolut baka krispiga och underbara hemmagjorda pizzor i en vanlig ugn. 

Pizzasten
Ett enkelt och genialt sätt att förvandla sin egen ugn till en stenugn. En pizzasten hjälper till att absorbera fukt ur degen vilket gör den färdiga pizzan krispigare.

Tomatsås
Det kanske inte är världens största hemlighet att tomatsåsen är otroligt viktig för pizzans smak. En riktigt bra tomatsås tål att stå och puttra länge. Det gör den bäst i en rejäl gryta i gjutjärn.

Degknådning
För att få till en smidig deg är det bra att arbeta med den ordentligt. Med en köksmaskin slipper man träningsvärken i armarna och degen blir välarbetad vilket ger en godare pizza i slutändan.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa nästa fantastiska kampanj! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!