Hjälp! Veganer på middag av Linda Hafner Andersson

Hjälp! Veganer på middag av Linda Hafner Andersson
  • Hjälp! Veganer på middag av Linda Hafner Andersson
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Hjälp! Veganer på middag av Linda Hafner Andersson

Inspireras till att laga veganmat! 

Tycker du att det känns svårt när vänner som är veganer ska komma på middag? Har du ingen aning om hur du ska få ihop en lyckad måltid utan att använda kött och andra animaliska produkter? I så fall: låt dig inspireras och få idéer i denna snygga vegankokbok! 

Det här är en kokbok för erfarna veganer, nyblivna veganer, nyfikna icke-veganer och inbitna köttätare. Här presenteras härliga recept på veganmat som gör att du som värd eller värdinna kan glänsa även då veganer kommer på besök. Här finns också generella tips och produkttips som kan vara bra att ha till hands när man väntar vegangäster. 

Låt dig till exempel lockas av förrätter som Mangocarpaccio och Spenat- och vattenmelonsallad, njut av Saffransspaghetti de Luxe eller Black pepper tofu till varmrätt, och avsluta med en Avokado- och chokladmousse på mandel­flarn eller Ljuvlig frusen bärcheesecake. 

Boken innehåller avsnitt med tips på lämpliga veganprodukter och menyförslag. 

LINDA ANDERSSON HAFNER är vegan och har komponerat recepten och tagit foto. Hon har en hotell- och restaurangutbildning i botten och har jobbat på företag som ICA och Unilever. Linda har dessutom drivit bloggar med bland annat recept. 

LENA DJUPHAMMAR är grafisk formgivare och foto­graf. Hon har jobbat för H&M och Åhléns.
 

Inbunden 119 sidor
Utgivningsdatum 2015-09-23 

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke