Hurom Slowjuicer HG Elite Rostfritt stål

Hurom Slowjuicer HG Elite Rostfritt stålHurom Slowjuicer HG Elite Rostfritt stålHurom Slowjuicer HG Elite Rostfritt stålHurom Slowjuicer HG Elite Rostfritt stålHurom Slowjuicer HG Elite Rostfritt stål
  • Hurom Slowjuicer HG Elite Rostfritt stål
  • Hurom Slowjuicer HG Elite Rostfritt stål
  • Hurom Slowjuicer HG Elite Rostfritt stål
  • Hurom Slowjuicer HG Elite Rostfritt stål
  • Hurom Slowjuicer HG Elite Rostfritt stål
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Hurom Slowjuicer HG Elite Rostfritt stål

Hurom Slowjuicer HG Elite Rostfritt stål (HG-SBE11) 
 
HG Elite serie som är steget efter HU-700 Second Generation är nu "Top of the line" man har sänkt hastigheten marginellt och förstärkt höljet med metall och hårdplast vilket också har sänkt vikten ytterligare lite. En slowjuicer är ekonomisk och ger drygt 30% mer juice än en konventionell juicecentrifug och med ett högre bevarat innehåll av vitaminer och enzymer. Som konsument får du en i stort sett bullerfri "evighetsmaskin" med nästan outslitliga delar som är enkel att göra ren och fungerar med både grönsaker, nötter och frukt. Detta borgar för hög kvalitet och en vacker funktionell finish kort sagt en "Rolls Royce maskin".
Detta är en extra tyst modell som arbetar med en lägre hastighet i kvarnen (detta påverkar inte kapaciteten på maskinen).
 
Hög kvalitet 
Hurom gör förmodligen några av världens bästa slowjuicers.
Hurom slowjuicer arbetar med ett lågt varvtal i två steg. Först krossas ingredienserna och sedan pressas de försiktigt genom en finmaskig sil. Detta sätt att framställa juice ur frukt och grönsaker ger en bättre juice än i en råsaftcentrifug, dessutom utvinner en slow juicer ca 30% mer juice. Tack vare den skonsamma processen bevaras vitaminer, enzymer och andra näringsämnen bättre.
Juicen blir också friskare och håller sig bättre än juice som görs i en råsaftcentrifug.

Lite buller
Hurom slowjuicer arbetar med att lågt varvtal och är därför tyst (23-50 dB). Du kan med lätthet föra ett normalt samtal samtidigt som maskinen arbetar.
Hållbar
Hurom är utrustad med en induktionsmotor som är i stort sätt outslitbar, Hurom lämnar 10 års garanti på motorn.
Kvarnen i Hurom Slowjuicers är tillverkad i ett material som heter GE Ultem, detta material är 8 gånger hårdare än det material som brukar användas av andra tillverkare.

Allsidig
Med en Hurom slowjuicer kan du göra juice av i stort sätt alla typer av frukt, grönsaker och nötter. Juicen kommer ut ur den ena pipen och avfallet kommer separat ur en annan pip.

Enkel rengöring
Det är få delar som behöver rengöras efter användning, det görs enklast genom att skölja av dem under rinnande vatten.
Silen är viktigt att den blir rengjord så att inte fruktrester täpper igen de små hålen. Till detta ändamål använder man den medföljande borsten.

Tillverkare
Hurom är en Sydkoreansk tillverkare av slow juicers, de etablerade sig 1974 och har sedan dess varit banbrytande inom forskning och teknisk innovation av juicepressar. Företaget började som underleverantör och tillverkar slowjuice apparater för många kända märken i segmentet men sedan namnbytet till Hurom 2009 marknadsför och säljer man också under egen fana.
Namnet Hurom är ett sammansatt ord från engelskans human (mänsklig) och koreanskans "ii-rom" (god hälsa) fritt översatt "mänskligt välbefinnande åt alla" detta återspeglas väl i Huroms ledord  "Human advanced technology to benefit every body" 
 
Höjd: 41,8 cm
Djup: 22,4 cm
Bredd: 16,0 cm
Vikt: 5,4 kilo
Effektmotor: 150 W
Varv/minut: 42-43 varv/m
Ljudnivå: 23 dB
Material hölje: Metall och hårdplast
BPA fri
Engelsk bruksanvisning 
 
Färger
Rostfritt stål , Vinröd Burgundy

 
Garanti:
Hurom Slow Juicer är garanterad av Hurom L.S. Co. Ltd. att vara fri från bristningar i materiell konstruktion och tillverkning.

Motorn har 10 års garanti och andra delar har 2 års garanti från datumet då köpet utfördes

Denna garanti gäller ej för skador som har orsakats av olyckor, felaktig användning, missbruk, kommersiell användning, förändring, misslyckande av att följa bruksanvisningen, eller skador orsakade av service som inte har auktoriserats av Hurom L.S. Co., Ltd. Skador från transport skall transportföretaget vara ansvariga för. 
Om service behövs, var god kontakta Huroms lokala återförsäljare eller Hurom Nordic för teknisk support.
 
Översikt över de olika modellerna från Hurom:
 
HU-400 Grundmodellen, en standard finmaskig sil, Extra barnsäkring, ljudnivå 35 dB, storlek behållare: Inte relevant eftersom den inte har stopp för utloppet
 
HU-500 Två silar en finmaskig och en lite grövre för smoothie. Extra barnsäkring, Propp för att stänga utloppet, Ljudnivå 35 dB, storlek behållare 300 ml, Propp för att stänga utloppet
 
HU-600 Två silar en finmaskig och en lite grövre för smoothie, Extra barnsäkring, Propp för att stänga utloppet, Har handtag, Hölje av borstat stål, Storlek behållare 500 ml, ljudnivå 25 dB
 
HU-700 Toppmodellen som har vunnit Red dot design award. Storlek behållare 500 ml, Har handtag, Har en standardsil, har propp för utloppet, Hölje av plast, Ljudnivå 35 dB
 
HU-700 Second generation. En vidareutveckling av den populära HU-700, Storlek behållare 500 ml, Har handtag, Två silar, Propp för utloppet, Enklare montering, Lock till behållaren, Hölje av plast.
Jobbar med lägre varvtal 43 varv minut, Ljudnivå 23 dB   

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke