Bagaren och Kocken ABHurom Slowjuicer HU-600 Second generation Rostfritt

Hurom Slowjuicer HU-600 Second generation RostfrittHurom Slowjuicer HU-600 Second generation RostfrittHurom Slowjuicer HU-600 Second generation RostfrittHurom Slowjuicer HU-600 Second generation RostfrittHurom Slowjuicer HU-600 Second generation Rostfritt
  • Hurom Slowjuicer HU-600 Second generation Rostfritt
  • Hurom Slowjuicer HU-600 Second generation Rostfritt
  • Hurom Slowjuicer HU-600 Second generation Rostfritt
  • Hurom Slowjuicer HU-600 Second generation Rostfritt
  • Hurom Slowjuicer HU-600 Second generation Rostfritt
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Hurom Slowjuicer HU-600 Second generation Rostfritt

Hurom Slowjuicer HU-600 Second generation rostfritt (HFSBE-11)
 
Second Generation är en vidareutveckling av Huroms framgångsrika slowjuicer HU-600 med stålhölje. 
 
Den nya juiceskruven arbetar mycket effektivt och trots att den snurrar med bara 43 varv i minuten utvinner den lika mycket juice som tidigare modeller. Den långsamma hastigheten gör att ännu fler vitaminer bevaras i den färdiga juicen.
Den nya skruven gör också att mindre fruktkött samlas inne i maskinen och att pressningen av frukt och grönsaker blir ändå mer effektiv. 

Det finns även en så kallad pulpkontroll på maskinen så att man kan ställa in hur hårt man vill att grönsaker och frukt ska pressas och man kan hjälpa grönsaker med långa fibrer att pressas ut ur silen.
 
Hurom HU-600 second generation har även som sin äldre syster den praktiska juiceproppen som gör att man kan låta ingredienserna vara kvar inne i maskinen så att de blandas riktigt noga innan man släpper ut dem.
 
Slowjuicerna håller en ljudnivå på mellan 50 - 53 dB.
 
Slowjuicer-Bästa sättet att göra Juice
Hurom gör förmodligen världens bästa slowjuicers.
Hurom slowjuicer arbetar med ett lågt vartal i två steg. Först krossas ingredienserna och sedan pressas de försiktigt genom en finmaskig sil. Detta sätt att framställa juice ur frukt och grönsaker ger en bättre juice än i en råsaftcentrifug, dessutom utvinner en slow juicer ca 30% mer juice. Tack vare den skonsamma processen bevaras vitaminer, enzyner och andra näringsämnen bättre.
Juicen blir också friskare och håller sig bättre än juice som görs i en råsaftcentrifug 
 
Låg ljudnivå 
Hurom slowjuicer arbetar med att lågt vartal och är därför tyst. Du kan med lätthet föra ett normalt samtal samtidigt som maskinen arbetar
 
Hållbar
Hurom är utrustad med en induktionsmotor som är i stort sätt outslitbar, Hurom lämnar 6 års garanti på motorn.
Kvarnen i Hurom Slowjuicers är tillverkad i ett material som heter GE Ultem, detta material är 8 gånger hårdare än det material som brukar användas av andra tillverkare
 
Allsidig
Med en Hurom slowjuicer kan du göra juice av i stort sätt alla typer av frukt, grönsaker och nötter. Juicen kommer ut ur den ena pipen och avfallet kommer separat ur en annan pip.
 
Enkel rengörning
Det är få delar som behöver rengöras efter användning, det görs enklas genom att skölja av dem under rinnande vatten.
Silen är viktigt att den blir rengjord så att inte fruktrester täpper igen de små hålen. Till detta ändamål använder man den medföljande borsten 
 
Höjd: 39,8 cm
Djup: 24,9 cm
Bredd: 17,1 cm
Vikt: 6,2 kilo
Effekt: 150 W
Varv/minut: 43 
Storlek trumma: 500 ml
Material hölje: Rostfritt stål
BPA fri
Medföljande tillbehör: Två uppsamlingskannor som kan staplas i varandra, rengörningsborste, 2 silar, Lock 
 
Översikt över de olika modellerna från Hurom:
 
HU-400 Grundmodellen, en standard finmaskig sil, Extra barnsäkring, storlek behållare: Inte relevant eftersom den inte har stopp för utloppet
 
HU-500 Två silar en finmaskig och en lite grövre för smoothie. Extra barnsäkring, Propp för att stänga utloppet, storlek behållare 300 ml.
 
HU-600 Second generation, En vidareutveckling av den populära HU-600. Pulp controll, Propp för att stänga utloppet, Två silar, en grov och en fin, 43 varv per minut, Hölje av borstat stål, Storlek behållare 450 ml, tystare än tidigare modeller.
 
HU-700 Toppmodellen som har vunnit Red dot design award. Storlek behållare 500 ml, Har handtag, två silar, har propp för utloppet, Hölje av plast. 
 
HU-700 Second generation. En vidareutveckling av den populära HU-700, Storlek behållare 500 ml, Har handtag, Två silar, Propp för utloppet, Enklare montering, Lock till behållaren, Hölje av plast. Jobbar med lägre varvtal 43 varv minut, tystare än tidigare modeller. 

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Relaterade produkter

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke