Hurom Slowjuicer HU-700 Vinröd

Hurom Slowjuicer HU-700 VinrödHurom Slowjuicer HU-700 VinrödHurom Slowjuicer HU-700 VinrödHurom Slowjuicer HU-700 VinrödHurom Slowjuicer HU-700 Vinröd
  • Hurom Slowjuicer HU-700 Vinröd
  • Hurom Slowjuicer HU-700 Vinröd
  • Hurom Slowjuicer HU-700 Vinröd
  • Hurom Slowjuicer HU-700 Vinröd
  • Hurom Slowjuicer HU-700 Vinröd
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Hurom Slowjuicer HU-700 Vinröd

Hurom Slowjuicer HU-700 Vinröd Burgundy (HH-EBE06)
 
Denna modell har fått designutmärkelsen Red Dot Award och har blivit mycket populär tack vare sin snygga design.
Den har ett litet handtag som gör den lätt att flytta. En propp i utloppsröret gör att du kan låta juicen stanna kvar inne i behållaren och där blandas med juice från andra frukter om så önskas.
En slowjuicer är ekonomisk och ger ca 30% mer juice än en konventionell juicecentrifug och med ett högre bevarat innehåll av vitaminer och enzymer. Som konsument får du en i stort sett bullerfri "evighetsmaskin" med nästan outslitliga delar som är enkel att göra ren och fungerar med både grönsaker, nötter och frukt. Detta borgar för hög kvalitet och en vacker funktionell finish.
 
Bästa sättet att göra Juice
Hurom gör förmodligen några av världens bästa slowjuicers.
Hurom slowjuicer arbetar med ett lågt vartal i två steg. Först krossas ingredienserna och sedan pressas de försiktigt genom en finmaskig sil. Detta sätt att framställa juice ur frukt och grönsaker ger en bättre juice än i en råsaftcentrifug, dessutom utvinner en slow juicer ca 30% mer juice. Tack vare den skonsamma processen bevaras vitaminer, enzyner och andra näringsämnen bättre.
Juicen blir också friskare och håller sig bättre än juice som görs i en råsaftcentrifug. 
 
Låg ljudnivå 
Hurom slowjuicer arbetar med att lågt vartal och är därför tyst. Du kan med lätthet föra ett normalt samtal samtidigt som maskinen arbetar
 
Hållbar
Hurom är utrustad med en induktionsmotor som är i stort sätt outslitbar, Hurom lämnar 10 års garanti på motorn.
Kvarnen i Hurom Slowjuicers är tillverkad i ett material som heter GE Ultem, detta material är 8 gånger hårdare än det material som brukar användas av andra tillverkare
 
Allsidig
Med en Hurom slowjuicer kan du göra juice av i stort sätt alla typer av frukt, grönsaker och nötter. Juicen kommer ut ur den ena pipen och avfallet kommer separat ur en annan pip.
 
Enkel rengörning
Det är få delar som behöver rengöras efter användning, det görs enklas genom att skölja av dem under rinnande vatten.
Silen är viktigt att den blir rengjord så att inte fruktrester täpper igen de små hålen. Till detta ändamål använder man den medföljande borsten 
 
Tillverkare
Hurom är en Sydkoreansk tillverkare av slow juicers, de etablerade sig 1974 och har sedan dess varit banbrytande inom forskning och teknisk innovation av juicepressar. Företaget började som underleverantör och tillverkar slowjuice apparater för många kända märken i segmentet men sedan namnbytet till Hurom 2009 marknadsför och säljer man också under egen fana.
Namnet Hurom är ett sammansatt ord från engelskans human (mänsklig) och koreanskans "ii-rom" (god hälsa) fritt översatt "mänskligt välbefinnande åt alla" detta återspeglas väl i Huroms ledord  "Human advanced technology to benefit every body" 
 
Höjd: 40,2 cm
Djup: 25,0 cm
Bredd: 17,3 cm
Vikt: 6,3 kilo
Effekt: 150 W
Varv/minut: 70
Storlek trumma: 500 ml
Material hölje:Hårdplast
BPA fri
Medföljande tillbehör: Två uppsamlingskannor som kan staplas i varandra, rengörningsborste, en standardsil
Engelsk bruksanvisning
 
Färger:
– HH-DBE06 (mörkgrå)
– HH-EBE06 (vinröd/ Burgundy)
– HH-WBE06 (vit)
 
Garanti
Hurom Slow Juicer är garanterad av Hurom L.S. Co. Ltd. att vara fri från bristningar i materiell konstruktion och tillverkning.

Motorn har 10 års garanti och andra delar har 2 års garanti från datumet då köpet utfördes

Denna garanti gäller ej för skador som har orsakats av olyckor, felaktig användning, missbruk, kommersiell användning, förändring, misslyckande av att följa bruksanvisningen, eller skador orsakade av service som inte har auktoriserats av Hurom L.S. Co., Ltd. Skador från transport skall transportföretaget vara ansvariga för. 
Om service behövs, var god kontakta Huroms lokala återförsäljare eller Hurom Nordic för teknisk support.
 
Översikt över de olika modellerna från Hurom:
 
HU-400 Grundmodellen, en standard finmaskig sil, Extra barnsäkring, storlek behållare: Inte relevant eftersom den inte har stopp för utloppet
 
HU-500 Två silar en finmaskig och en lite grövre för smoothie. Extra barnsäkring, Propp för att stänga utloppet, storlek behållare 300 ml.
 
HU-600 Second generation, En vidareutveckling av den populära HU-600. Pulp controll, Propp för att stänga utloppet, Två silar, en grov och en fin, 43 varv per minut, Hölje av borstat stål, Storlek behållare 450 ml, tystare än tidigare modeller.
 
HU-700 Toppmodellen som har vunnit Red dot design award. Storlek behållare 500 ml, Har handtag, två silar, har propp för utloppet, Hölje av plast. 
 
HU-700 Second generation. En vidareutveckling av den populära HU-700, Storlek behållare 500 ml, Har handtag, Två silar, Propp för utloppet, Enklare montering, Lock till behållaren, Hölje av plast. Jobbar med lägre varvtal 43 varv minut, tystare än tidigare modeller. 

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke