Bagaren och Kocken ABHurom Slowjuicer HW Professional Rostfritt stål

Hurom Slowjuicer HW Professional Rostfritt stålHurom Slowjuicer HW Professional Rostfritt stålHurom Slowjuicer HW Professional Rostfritt stålHurom Slowjuicer HW Professional Rostfritt stålHurom Slowjuicer HW Professional Rostfritt stål
  • Hurom Slowjuicer HW Professional Rostfritt stål
  • Hurom Slowjuicer HW Professional Rostfritt stål
  • Hurom Slowjuicer HW Professional Rostfritt stål
  • Hurom Slowjuicer HW Professional Rostfritt stål
  • Hurom Slowjuicer HW Professional Rostfritt stål
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Hurom Slowjuicer HW Professional Rostfritt stål

Professionell Slowjuicer HW Serie (HW-SBE18)
 
Världens första professionella slowjuicer är född, efter åratals erfarenheter från Hurom Juice Caféer. Utformningen av Professionell slowjuicer har fått utmärkelse i design av iF Design Award.
Hurom har utvecklat en maskin som är starkare och enklare att använda yrkesmässigt. Nu kan restauranger och caféer också pressa färska och näringsrika juicer och smoothies efter säsong och på gästernas önskemål. Slowjuicern har hushållsmodellernas låga bullernivå och mängden juice som framställs, dvs effektiviteten, har ökat. Detta innebär mer juice och mindre svinn av råvaror alltså bättre ekonomi.
Professionell slowjuicer är också med chassit i rostfritt stål, hygienisk och lätt att hålla ren utöver detta är den robust, stötsäker och gjord för att tåla de påfrestningar yrkesmässig användning medför. Juiceprocessorn har en stor behållare för juice upp till 1000 ml och kanna som rymmer saften som pressas.
 
Hög kvalitet
Hurom gör förmodligen en av världens bästa slowjuicers i yrkesmässigt bruk.
Hurom Professionell slowjuicer arbetar med ett lågt vartal i två steg. Först krossas ingredienserna och sedan pressas de försiktigt genom en finmaskig sil. Detta sätt att framställa juice ur frukt och grönsaker ger en bättre juice än i en råsaftcentrifug, dessutom utvinner en slow juicer drygt 30% mer juice. Tack vare den skonsamma processen bevaras vitaminer, enzymer och andra näringsämnen bättre. Juicen blir också friskare och håller sig bättre än juice som görs i en juicecentrifug. 1 års garanti.
 
Låg ljudnivå och lättanvänd
Hurom slowjuicer arbetar med att lågt vartal och är därför tyst (30-50dB). Du kan med lätthet föra ett normalt samtal samtidigt som maskinen arbetar. Detta är bra för arbetsplatsen då buller och oljud ofta utgör ett stort arbetsmiljöproblem. Kontrollreglagen har förbättrats och det ger ett enklare handhavande att man ser driftstatusen på LED indikatorer.
 
Hållbarhet
Hurom Professionell slowjuicer är utrustad med en induktionsmotor som är i stort sätt outslitbar, den är kraftigare och större men lika tyst som hushållsmodellernas motorer. Motorn är också speciellt konstruerad för kontinuerlig användning utan överhettning, den skall klara 8 timmar i sträck utan att påverkas negativt.
Höljet i formpressat rostfritt stål är kraftigt och tåligt gjort för daglig användning och påfrestning. Kvarnen i Hurom slowjuicers är tillverkad i ett material som heter GE Ultem, detta material är 8 gånger hårdare än det material som brukar användas av andra tillverkare.
 
Råvarorna används effektivt 
I Hurom Professionell slowjuicer har man lyckats öka och optimera utvinnandet av råvarorna ytterligare genom att förbättra silen så mer juice pressas fram och bakåtflödet minskas. En genomskinlig juicebehållare ger bättre kontroll av pressningsprocessen. Den förbättrade silborsten rör om juicen långsamt och förhindrar överflöde som kan ställa till med bekymmer. Juicelocket gör att det är lättare att blanda olika ingredienser i behållaren.

Enkel rengöring
Det är få delar som behöver rengöras efter användning, det görs enklast genom att skölja av dem under rinnande vatten.
Silen är viktigt att den blir rengjord så att inte fruktrester täpper igen de små hålen. Till detta ändamål använder man den medföljande borsten. Behållaren är enkel att hantera och få ren. Utsidan i rostfritt stål är hygieniskt och torkas lätt rent.
 
Tillverkare
Hurom är en Sydkoreansk tillverkare av slow juicers, de etablerade sig 1974 och har sedan dess varit banbrytande inom forskning och teknisk innovation av juicepressar. Företaget började som underleverantör och tillverkar slowjuice apparater för många kända märken i segmentet men sedan namnbytet till Hurom 2009 marknadsför och säljer man också under egen fana.
Namnet Hurom är ett sammansatt ord från engelskans human (mänsklig) och koreanskans "ii-rom" (god hälsa) fritt översatt "mänskligt välbefinnande åt alla" detta återspeglas väl i Huroms ledord  "Human advanced technology to benefit every body". 
 
Modell: HW-SBE18 (Rostfritt stål)
Specifikationer:
– Kanna: 1000 ml
– Varvfrekvens: 60 rpm
– Mått: B 200 x L 282 x H 460 (mm)
– Vikt: 9 kg

 
 

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke