iRobot Roomba 776 Robotdammmsugare

iRobot Roomba 776 RobotdammmsugareiRobot Roomba 776 RobotdammmsugareiRobot Roomba 776 Robotdammmsugare
  • iRobot Roomba 776 Robotdammmsugare
  • iRobot Roomba 776 Robotdammmsugare
  • iRobot Roomba 776 Robotdammmsugare
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

iRobot Roomba 776 Robotdammmsugare

Roomba är en ny och innovativ robotdammsugare som effektivt och enkelt eliminerar smuts, damm, smulor och djurhår från dina golv. Med sina låga 9 cm klarar Roomba av att ta sig in under de flesta möbler och med hjälp av sin avancerade teknik klarar den lika bra av hårda golv och som mjuka mattor. Du behöver inte heller hålla koll på vilket golv som ska städas härnäst, det gör nämligen robotdammsugaren åt dig. De roterande sidborstarna som smidigt sopar ut smutsen framför roboten gör att du inte behöver bekymra dig om smuts i hörnen.

Design och syfte
Designen på Roomba är inte bara snygg utan har även utformats särskilt för att underlätta städningen. Den runda formen tillåter roboten att smidigt ta sig runt på golvet utan att riva ner saker. De roterande sidoborstarna hjälper Roomba att städa längs kanter. Roomba 776 är en dammsugare utan påse som du enkelt tömmer genom att ta ut ett fack där all smuts hamnar. Efter du har tömt så sätter du enkelt tillbaka facket igen. 

Noggrann rengöring
Roomba 776 har många speciella egenskaper som ser till att den håller alla dina golvtyper fantastiskt rena. iAdapt Responsive Navigation-tekniken hjälper Roomba att städa varje centimeter av ditt golv. Noga uträknade algoritmer gör det möjligt för roboten att få hela golvet skinande rent.

Där det krävs extra städning som tex på en veranda eller vid ytterdörren använder Roomba ett speciellt vapen - Dirt Detection. 776-modellen noterar att dessa områden behöver en mer grundlig rengöring och åker därför fram och tillbaka över dessa områden tills det är helt rent.  

Extra fördelar

- Med Roomba 776 behöver du inte tänka på buller för roboten är betydligt tystare än de flesta rengöringsmaskiner så du kan enkelt koppla av medan den arbetar.
- Med kraftfull sugförmåga och effektiva borstar är Roomba perfekt för djurägare och allergiker då den enkelt samlar upp allt hår. 776-modellen har även ett HEPA-filter som fångar upp djurhår och dammpartiklar på ett mycket effektivt sätt. 
- Du behöver inte vara hemma när robotdammsugaren arbetar, tryck bara på knappen och roboten sköter resten. Roomba upptäcker själv när underlaget ändras eller om det kommer en kant eller en trappa. 
- Om batteriet börjar ta slut så navigerar Roomba sig enkelt tillbaka till laddningsstationen.
- På 776-modellen kan du välja städscheman som passar dig, upp till 7 gånger per vecka.
- Identifierar de finaste partiklarna och koncentrerar städningen
- Roomba 776 har även en funktion kallad 'virtual wall' som gör att du kan ställa in var du vill att roboten ska eller inte ska städa. Du kan till exempel ställa in så att området kring ditt husdjurs mat- och vattenskål lämnas fritt. 

 

Medföljer
- iRobot Roomba 776
- Auto Virtual Wall Barrier
- Virtual Wall Halo
- Städverktyg 
- Laddningscentral
- iRobot XLife™ Extended Life Battery
- Manual

2 års garanti 

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!