Kenwood Titanium Major Köksmaskin KMM060 + Mixer

Kenwood Titanium Major Köksmaskin KMM060 + MixerKenwood Titanium Major Köksmaskin KMM060 + Mixer
  • Kenwood Titanium Major Köksmaskin KMM060 + Mixer
  • Kenwood Titanium Major Köksmaskin KMM060 + Mixer
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Kenwood Titanium Major Köksmaskin KMM060 + Mixer

KMM060 är den senaste modellen av Kenwoods populäraste köksmaskin. Nu med värmetålig glasmixer.
 
Redan 1947 konstruerade Kenneth Wood den första Kenwood köksmaskinen. Nya Kenwood Titanium Major KM020 är den senaste, starkaste och mest exklusiva maskinen från Kenwood.

Kenwoods köksmaskiner är unika. Deras tekniska koncept med 4 olika kraftuttag, med minst 20 olika tillbehör gör att det inte är en tillfällighet att kockar, nybörjare och entusiaster i köket väljer Kenwoods köksmaskiner. Den planetariska blandningen ger alltid ett professionellt resultat.
 
Maskinen har 4 exklusiva mixningsverktyg, ballongvisp, k-spade, degkrok och flexi beater för att enkelt kunna använda maskinen till att vispa en äggvita till stora jäsdegar. Maskinen har elektronisk hastighetskontroll med pulsfunktion.

Kenwood TITANIUM är Kenwoods mest exklusiva serie av köksmaskiner. Den kraftiga motorn i Titanium-maskinen gör den med stor marginal till världens starkaste köksmaskin för hemmabruk. Kraftfull, användbar och stilfull är attribut som gör att Titanium kommer att bli en tillförlitlig och effektiv assistent till dig i köket som du inte kommer klara dig utan.

Titanium har också en ny växellåda med kraftuttag på medium hastighet för de nya tillbehören matberedare och citruspress.

Motoreffekt 1500W.
Metallkropp.
6,7 liters rostfri bunke med handtag.
Sladdvinda.
Stänkskydd.
Glasmixer 1,2 liter.
Rostfria mixnings verktyg: degkrok, ballongvisp, flatblandare
Nu medföljer även en flexibeater, som är en flatblandare med silikon överdrag och vingar som skrapar mot bunkens kant vid vispning. Detta gör att man inte behöver skrapa ner smeten från bunkens kant.
 
BPA-fri.
220V, 50HZ, 1500W.
Mått: bxhxd 40,8 x 34,3 x 23,8.
Vikt: 7,9 Kg.
Färgen är Titangrå.

Värmetålig glasmixer medföljer utan extra kostnad.
 
 

Betyg och recensioner

  • Betyg: 

    Namn:

    Stark, Robust och Tystgående maskin för den som bakar mkt. Degkroken når inte runt ordentligt i bunken så man får ofta peta in degen från kanterna och "dammskyddet" runt bunken känns i skramligaste laget. Men på det stora hela är det en riktigt bra maskin att jobba med!

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke