Bagaren och Kocken AB

 
Precis när det såg som mörkast ut med tråkiga och smaklösa halvfabrikat som knappt innehöll kött, blev det helt plötsligt supertrendigt att stoppa egen korv.
Man kan använda många olika köttsorter när man gör egen korv, för dig som precis startat jaktsäsongen passar det utmärkt med vilt som älg, vildsvin eller hjort.
Men det går även bra med nötkött, lammkött och fläskkött.

Gör ett klokt matval och köp en fin och miljövänlig köttbit. Stoppa din egen korv eller gör din egen färs,
då vet du precis vad innehållet är. Att välja bättre kött är något av det viktigaste du kan göra för planeten.

 
  • Att stoppa korv själv kändes länge som en utdöende kökssyssla, något som man såg i Emil i Lönneberga tillsammans med begrepp som sylta och julotta. Precis när det såg som mörkast ut med tråkiga och smaklösa halvfabrikat som knappt innehöll kött, blev det helt plötsligt supertrendigt att stoppa egen korv. Bagaren och Kocken hjälper dig att lyckas med korven.