Le Creuset Minigryta 0,25l 10 cm Stengods Ocean

Le Creuset Minigryta 0,25l 10 cm Stengods OceanLe Creuset Minigryta 0,25l 10 cm Stengods Ocean
  • Le Creuset Minigryta 0,25l 10 cm Stengods Ocean
  • Le Creuset Minigryta 0,25l 10 cm Stengods Ocean
 
229 kr (ord rek 269 kr)
Produkten är tillfälligt slut.
Få ett meddelande när den åter finns i lager!
 

Le Creuset Minigryta 0,25l 10 cm Stengods Ocean

Med inspiration från havsdjupen har Le Creuset skapat Ocean, en blågrön färg som med sina mörka nordiska nyanser passar precis in i tidens trend. De blå nyanserna har på sista tiden influerat modeindustrin och inredningsbranschen och med en twist av grönaktig äventyrlighet kommer Le Creuset här med en trendig höstfärg. 
 
Sortimentet av stengods från Le Creuset omfattar en värld av snygga fat och formar som du kan ta direkt från ugnen och ställa på bordet. Servering i produkter från le Creuset kan göras mycket personlig genom att kombinera färger och produkter från det breda sortimentet. Trender och traditioner förenas och du kan skapa din helt egen stil.
 
Le Creuset multiskålar är som namnet antyder mycket allsidiga skålar som kan användas så väl vid matlagningen som vid servering.
 
Le Creusets stengodsprodukter är enkla att rengöra. Matrester tas enkelt bort med mjuk svamp. Stengods är robust, tål temperaturer på mellan -18°C och +260°C och kan användas dagligen i mikrovågsugn, ugn, frys, kylskåp och diskmaskin. Sätt dock aldrig godset direkt från frysen till varm ugn, låt stengodset värmas upp gradvis tillsammans med ugnen.
 
Varje år lanserar Le Creuset nya spännande produkter och färger som följer tidens trender och kompletterar det befintliga sortimentet av elegenta stengodsprodukter från Le Creuset.
 
5 års garanti.