Demeyere Atlantis Kastrull med lock 14 cm 1L

Demeyere Atlantis Kastrull med lock 14 cm 1LDemeyere Atlantis Kastrull med lock 14 cm 1LDemeyere Atlantis Kastrull med lock 14 cm 1L
  • Demeyere Atlantis Kastrull med lock 14 cm 1L
  • Demeyere Atlantis Kastrull med lock 14 cm 1L
  • Demeyere Atlantis Kastrull med lock 14 cm 1L
Beställningsvara, 5-7 arbetsdagar
Göteborgsbutik: Ej i lager
 
2 199 kr
  • Fri frakt över 499kr
  • Snabba leveranser
  • 90 dagars öppet köp
 
Önskelista
 

Demeyere Atlantis Kastrull med lock 14 cm 1L

Smidig kastrull med lock 1 l i serien Atlantis från Demeyere. Passar perfekt till att koka ägg eller tex sås. Atlantis är en serie lyxiga produkter med tidlös design och högklassig kvalité. Med denna serie blir du ett proffs i köket och matlagningen blir en fröjd. 
 
Demeyere är en belgisk tillverkare som är världskända för sin produktion av rostfria köksredskap i världsklass. Med den moderna, professionella kockens behov i fokus tar Demeyere fram sina produkter som står för funktionalitet, effektivitet och hållbarhet. Det tekniska konceptet justeras från produkt till produkt för att se till att de klarar de specifika processer och krav som just deras användningsområde ställer. Detta gör att du får bästa möjliga resultat i din matlagning. 

Demeyeres specialiserade produkter är tillverkade med strikt kvalitetsstandard. Med normal användning och minimalt underhåll kommer de tillgodose dina köksbehov i många, många år. Tack vare den fantastiska sandwichkonstruktionen med rostfritt och aluminium varvat i 7 lager har kokkärlen en fantastisk värmeledningsförmåga. 
 
Demeyeres affärsidé är att tillverka världens bästa stek- och kokkärl i rostfritt stål. Detta har bidragit till att produkterna håller en mycket hög kvalitet och Demeyere lämnar därför en garanti som gäller i 30 år.  
 
Fungerar på alla typer av spishällar.
 
Kapacitet: 1 l.
 
Dia: 14 cm.