Demeyere Gourmetpanna 18 cm, 4 st Småpannor

Demeyere Gourmetpanna 18 cm, 4 st Småpannor
  • Demeyere Gourmetpanna 18 cm, 4 st Småpannor
Beställningsvara, 5-7 arbetsdagar
Göteborgsbutik: Ej i lager
 
799 kr
  • Fri frakt över 499kr
  • Snabba leveranser
  • 90 dagars öppet köp
 
Önskelista
 

Demeyere Gourmetpanna 18 cm, 4 st Småpannor

Demeyere´s gourmetpanna med fyra småpannor är ett unikt tillskott till ditt arsenal av köksutrustning. En 18 cm bred traktörpanna, designad att rymma 4 separata småpannor, som bland annat passar perfekt att pochera ägg och tillaga dim sums i. Gourmetpannan kan även användas som stekpanna.

Tack vare den 3 lager tjocka botten i 18/10 rostfritt stål med en kärna av aluminium sprids värmen jämnt utmed hela pannan. 

Lock medföljer.
 
Demeyere är en belgisk tillverkare som är världskända för sin produktion av rostfria köksredskap i världsklass. Med den moderna, professionella kockens behov i fokus tar Demeyere fram sina produkter som står för funktionalitet, effektivitet och hållbarhet. Det tekniska konceptet justeras från produkt till produkt för att se till att de klarar de specifika processer och krav som just deras användningsområde ställer. Detta gör att du får bästa möjliga resultat i din matlagning. 
 
Demeyeres specialiserade produkter är tillverkade med strikt kvalitetsstandard. Med normal användning och minimalt underhåll kommer de tillgodose dina köksbehov i många, många år. Tack vare den fantastiska sandwichkonstruktionen med rostfritt och aluminium har kokkärlen en fantastisk värmeledningsförmåga. 


Passar alla värmekällor inklusive induktion. 

Garanti: 2 år vid privat bruk.

Material: 18/10 Rostfritt Stål.

Diameter: 18 cm.