Demeyere Paellapanna 46 cm, 14 L

Demeyere Paellapanna 46 cm, 14 L
  • Demeyere Paellapanna 46 cm, 14 L
Beställningsvara, 5-7 arbetsdagar
Göteborgsbutik: Ej i lager
 
2 299 kr
  • Fri frakt över 499kr
  • Snabba leveranser
  • 90 dagars öppet köp
 
Önskelista
 

Demeyere Paellapanna 46 cm, 14 L

Fantastisk högkvalitativ paellapanna från Demeyere. Tack vare den 3 lager tjocka botten i 18/10 rostfritt stål sprids värmen jämnt utmed hela pannan. De praktiska handtagen på vardera sida av pannan gör det enkelt att hantera pannan. 

Demeyere är en belgisk tillverkare som är världskända för sin produktion av rostfria köksredskap i världsklass. Med den moderna, professionella kockens behov i fokus tar Demeyere fram sina produkter som står för funktionalitet, effektivitet och hållbarhet. Det tekniska konceptet justeras från produkt till produkt för att se till att de klarar de specifika processer och krav som just deras användningsområde ställer. Detta gör att du får bästa möjliga resultat i din matlagning. 

Demeyeres specialiserade produkter är tillverkade med strikt kvalitetsstandard. Med normal användning och minimalt underhåll kommer de tillgodose dina köksbehov i många, många år. Tack vare den fantastiska sandwichkonstruktionen med rostfritt och aluminium har kokkärlen en fantastisk värmeledningsförmåga. 

Garanti: 2 år.

Material: 18/10 Rostfritt Stål.

Diameter: 46 cm.

Botten Tjocklek: 7 mm.