Demeyere Rökset komplett, 28 cm

Demeyere Rökset komplett, 28 cm
  • Demeyere Rökset komplett, 28 cm
Beställningsvara, 5-7 arbetsdagar
Göteborgsbutik: Ej i lager
 
1 699 kr
  • Fri frakt över 499kr
  • Snabba leveranser
  • 90 dagars öppet köp
 
Önskelista
 

Demeyere Rökset komplett, 28 cm

Med Demeyere´s rökset kan du varmröka din mat och få till den där saftiga, rökiga smaken hemma precis som på restaurangen. Röken passar perfekt för all typ av fisk, kött, skaldjur och kyckling. Till och med grönsaker kan kan förvandlas till utsökta rätter. Röken är oerhört mångsidig och kan även användas som en ångare.

Alla delar tål maskindisk. 

Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion. 

Demeyere är en belgisk tillverkare som är världskända för sin produktion av rostfria köksredskap i världsklass. Med den moderna, professionella kockens behov i fokus tar Demeyere fram sina produkter som står för funktionalitet, effektivitet och hållbarhet. Det tekniska konceptet justeras från produkt till produkt för att se till att de klarar de specifika processer och krav som just deras användningsområde ställer. Detta gör att du får bästa möjliga resultat i din matlagning. 

Demeyeres specialiserade produkter är tillverkade med strikt kvalitetsstandard. Med normal användning och minimalt underhåll kommer de tillgodose dina köksbehov i många, många år. Tack vare den fantastiska sandwichkonstruktionen med rostfritt och aluminium har kokkärlen en fantastisk värmeledningsförmåga. 

Garanti: 2 år vid privat bruk.

Material: 18/10 Rostfritt Stål.

Diameter: 28 cm.