Demeyere Apollo Traktör/ sautepanna med lock 24 cm, 2,8 L

Demeyere Apollo Traktör/ sautepanna med lock 24 cm, 2,8 L
  • Demeyere Apollo Traktör/ sautepanna med lock 24 cm, 2,8 L
 
2 379 kr
Produkten är tillfälligt slut.
Få ett meddelande när den åter finns i lager!
 

Demeyere Apollo Traktör/ sautepanna med lock 24 cm, 2,8 L

Riktigt stilren traktörpanna för dig som är ute efter både stil och kvalité. Fantastisk värmespridning som gör att värmen sprider sig även upp på kanterna. 
 
Demeyere är en belgisk tillverkare som är världskända för sin produktion av rostfria köksredskap i världsklass. Med den moderna, professionella kockens behov i fokus tar Demeyere fram sina produkter som står för funktionalitet, effektivitet och hållbarhet. Det tekniska konceptet justeras från produkt till produkt för att se till att de klarar de specifika processer och krav som just deras användningsområde ställer. Detta gör att du får bästa möjliga resultat i din matlagning. 

Demeyeres specialiserade produkter är tillverkade med strikt kvalitetsstandard. Med normal användning och minimalt underhåll kommer de tillgodose dina köksbehov i många, många år. Tack vare den fantastiska sandwichkonstruktionen med rostfritt och aluminium varvat i 7 lager har kokkärlen en fantastisk värmeledningsförmåga. 
 
 
Demeyere har som affärsidé att tillverka världens bästa stek- och kokkärl i rostfritt stål. Produkterna håller en mycket hög kvalitet och därför lämnar Demeyere en garanti som gäller i 30 år. 
 
Vi rekommenderar att du inte diskar pannan i maskin utan endast för hand. 

Fungerar på alla typer av värmekällor.  
 
Går att ha i ugn. 
 
Kapacitet: 2,8 l.
 
Dia: 24 cm.