Functional Form

En snygg design på köksredskap bör alltid kompletteras med en bra funktion. Om bara formen är snygg så är kökskniven eller redskapet inte mer än en prydnadsdetalj. Det bästa är när något kan vara både och.

Fiskars knivserie Functional Form är som namnet antyder, funktion och form i ett smakfullt samspel. De svarta skaften är utformade för att ligga mjukt men ändå stadigt i handen. Bladen är gjorda i rostfritt stål som ger en bra uthållighet till knivarna. Det finns en kniv som är skräddarsydd för varje ändamål inom Functional Form-serien för att göra tiden som spenderas i köket både roligare och effektivare. Knivarna är även enkla att rengöra då de tål maskindisk. Om du letar efter prisvärda och effektiva knivar som kan prestera i köket varje dag så är Functional Form en bra knivserie för dig.

På Bagaren och Kocken har vi samlat hela Fiskars Functional Form knivserie i vårt sortiment av köksknivar. Vi har kockknivar, knivset, grönsaksknivar, skalknivar, brödknivar med mera i vårt sortiment av Functional Form-knivar från Fiskars.
 

Functional Form