Norr

Knivserien Norr från Fiskars hämtar inspiration från norr på många sätt. Knivarna håller en hög kvalitet och är en av Fiskars toppserier när det kommer till knivar. Fiskars är ett finskt företag som har ett stort sortiment av bland annat knivar. De vet således vad vi i norr vill ha, både när det gäller design och funktion.

Trähandtagen på knivarna i Norr-serien är gjorda av norskt Kebony-trä och ger knivarna ett trevligt naturnära utseende. Kebony-trä håller bra och klarar tuffa utmaningar från slitage och fukt bra. Stålet är av hög kvalitet, är rostfritt och kommer från Tyskland. Knivarna ä relativt mjuka och därför även relativt flexibla med en hårdhet på 54 HRC(+-2 HRC). Dessutom är Norr-knivarna FSC-märkta vilket innebär att de är tillverkade på ett schysst sätt som värnar om vår miljö och våra skogar.

Köp dina knivar från Fiskars Norr online hos oss på Bagaren och Kocken för snabbaste leveransen, bästa priset och den bästa servicen. Vi har ett komplett sortiment av Norr-knivarna som bland annat innefattar Norr kockkniv och Norr brödkniv med flera.

 

Norr