Victorinox Grand Mâitre Knivblock med 5 knivar

Victorinox Grand Mâitre Knivblock med 5 knivarVictorinox Grand Mâitre Knivblock med 5 knivarVictorinox Grand Mâitre Knivblock med 5 knivarVictorinox Grand Mâitre Knivblock med 5 knivarVictorinox Grand Mâitre Knivblock med 5 knivar
 • Victorinox Grand Mâitre Knivblock med 5 knivar
 • Victorinox Grand Mâitre Knivblock med 5 knivar
 • Victorinox Grand Mâitre Knivblock med 5 knivar
 • Victorinox Grand Mâitre Knivblock med 5 knivar
 • Victorinox Grand Mâitre Knivblock med 5 knivar
 
6 699 kr
Produkten är tillfälligt slut.
Få ett meddelande när den åter finns i lager!

Victorinox Grand Mâitre Knivblock med 5 knivar

Knivblock i mattsvart bok innehåller 5 knivar med svarta skaft, bladlängder 8 cm, 12 cm, 15 cm, 17 cm och 20 cm, i presentask.

Ett elegant knivblock av bokträ i en matt svart ton. Blocket har en insats av svart nylonborst, detta gör att -alla- knivar passar. Knivarna trycks ner i mängden av de små plaststavarna som håller dem på plats, säkert och skonsamt. Insatsen tas ut och diskas ren vid behov.

Med knivblocket ingår fem knivar bestående av en 8 cm skalkniv, en 12 cm  grönsakskniv, en 15 cm  trancherkniv, en 17 cm  Santokukniv och slutligen en 20 cm  kockkniv. Handtagen är ergonomiskt utformade i svart rosenträ.

Med ett Premium set som detta är man helgarderad för i stort sett alla knivjobb i köket. Fem knivar av högsta kvalitet. Det vackra stilrena knivstället visar upp knivarna på ett bra sätt och samtidigt bevaras skärpan längre, än om de skulle ligga och trängas i en låda. 

Victorinox Grand Maïtre en serie klassiskt designade, helsmidda knivar av tysk typ. Knivarna är smidda ur ett stycke och man får då en sömlös övergång mellan bladet och det ergonomiska handtaget. Detta skapar perfekt balanserade knivar som också är ögongodis. Eggen på knivarna har den traditionella europeiska slipningen.

Redskapen är lätta att rengöra och tål undantagsvis att diskas i maskin, men rekommendationen är ändå att de skall handdiskas för en längre livslängd.

Victorinox är kända för sina schweiziska arméknivar med multifunktion och har sedan starten berikat världen med sina högkvalitativa knivar, nuförtiden gjorda i rostfritt stål.

Knivtillverkaren grundades 1884 men bytte 1909 namn till Victoria efter grundarens mamma som gick bort det året, samma år började man använda sitt välkända emblem, korset i skölden. När man 1921 började använda rostfritt stål i produktlinjen byttes namnet till Victorinox, en sammansättning av Victoria och inox som är synonymt med rostfritt stål, på franska "acier inoxydable". 

Betyg och recensioner

Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 
 • För närvarande 5/5 stjärnor.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5