Victorinox Grand Mâitre Knivset 3 Knivar Svart

Victorinox Grand Mâitre Knivset 3 Knivar SvartVictorinox Grand Mâitre Knivset 3 Knivar Svart
  • Victorinox Grand Mâitre Knivset 3 Knivar Svart
  • Victorinox Grand Mâitre Knivset 3 Knivar Svart
 
1 699 kr (ord rek 3 199 kr)
Produkten är tillfälligt slut.
Få ett meddelande när den åter finns i lager!

Victorinox Grand Mâitre Knivset 3 Knivar Svart

Knivset med tre knivar med svarta skaft, bladlängder 8 cm, 20 cm och 20 cm, i presentask.

En grunduppsättning med riktigt bra vassa knivar, setet innehåller en liten grönsakskniv, en trancherkniv och en kockkniv

Skalkniven eller grönsakskniven är lätthanterad och smidig, med sin bladlängd på 8 cm, när man skär eller skalar frukt och grönt.

Med trancherkniven blir det lättare att skära upp kött och stora runda grönsaker så som kål- eller salladshuvuden. Med sitt smala blad blir denna kniv väldigt smidig trots sin längd på 20 cm.

Sist men inte minst har vi den klassiska kockkniven som bör finnas i alla kök. Den är mångsidig och har en bladbredd som ger en stabilitet så man kan skära genom det mesta, bladets längd är 20 cm.

Victorinox Grand Maïtre en serie klassiskt designade, helsmidda knivar av tysk typ. Knivarna är smidda ur ett stycke och man får då en sömlös övergång mellan bladet och det ergonomiska handtaget. Detta skapar perfekt balanserade knivar som också är ögongodis. Eggen på knivarna har den traditionella europeiska slipningen.

Redskapen är lätta att rengöra och tål undantagsvis att diskas i maskin, men rekommendationen är ändå att de skall handdiskas för en längre livslängd.

Victorinox är kända för sina schweiziska arméknivar med multifunktion och har sedan starten berikat världen med sina högkvalitativa knivar, nuförtiden gjorda i rostfritt stål.

Knivtillverkaren grundades 1884 men bytte 1909 namn till Victoria efter grundarens mamma som gick bort det året, samma år började man använda sitt välkända emblem, korset i skölden. När man 1921 började använda rostfritt stål i produktlinjen byttes namnet till Victorinox, en sammansättning av Victoria och inox som är synonymt med rostfritt stål, på franska "acier inoxydable". 

Betyg och recensioner

Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 
  • För närvarande 5/5 stjärnor.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5