En japansk kockkniv som är optimal för kött och grönsaker. Kniven är tillverkad av hårt VG10-stål och flexibelt VG2-stål som varvats till ett 72-lagers Damaskus stål. Det är unikt och väldigt hållbart. Kniven har ett snyggt handtag i Pakka-trä och är en ren fröjd att både se på och arbeta med.
Specifikationer:
- 72-lagers Damaskusstål
- Handtag i Pakka-trä
- Eggen är 20 cm och handtaget 14 cm
- Hårdhet: 61 HRC +/- 1
En japansk kockkniv som är optimal för kött och grönsaker. Kniven är tillverkad av hårt VG10-stål och flexibelt VG2-stål som varvats till ett 72-lagers Damaskus stål. Det är unikt och väldigt hållbart. Kniven har ett snyggt handtag i Pakka-trä och är en ren fröjd att både se på och arbeta med.
Specifikationer:
- 72-lagers Damaskusstål
- Handtag i Pakka-trä
- Eggen är 20 cm och handtaget 14 cm
- Hårdhet: 61 HRC +/- 1