Mac Knivar

MAC själva hävdar att när man väl har köpt en MAC-kniv så kan man aldrig gå tillbaka till något annat märke. Enligt dem kan man lika gärna slänga sina andra knivar när man har skaffat sig en kniv från MAC. På Bagaren och Kocken säljer vi ju andra knivar så det kan vi inte riktigt hålla med om. Faktum är däremot, att MACs knivar är riktigt bra.

Knivar från MAC är extraordinärt vassa på grund av den noggranna slipningen. Med riktigt vassa köksknivar blir matlagningen mycket roligare. MAC-knivarna är tunna vilket ger dem en härlig smidighet. På grund av sin hårdhet på 57 till 61 HRC håller sig knivarna från MAC skarpa längre. Hårdheten går dock inte ut över enkelheten att slipa knivarna. MACs knivar är tillräckligt hårda för att vara enkla att sköta om. Slutligen är det balansen i knivarna som utmärker MACs knivar. Det tillsammans med ergonomiska handtag gör MACs knivar sköna att arbeta med.

På Bagaren och Kocken hittar du dina MAC-knivar online till bra priser och i ett brett utbud. Vi har flera knivserier från MAC som gör äkta japanska knivar i olika varianter. Riktigt vassa knivar som håller länge. 

Mac Knivar