Victorinox Filékniv Flexibel 20 cm Rosenträ

Victorinox Filékniv Flexibel 20 cm RosenträVictorinox Filékniv Flexibel 20 cm Rosenträ
  • Victorinox Filékniv Flexibel 20 cm Rosenträ
  • Victorinox Filékniv Flexibel 20 cm Rosenträ
 
515 kr (ord rek 529 kr)
Produkten är tillfälligt slut.
Få ett meddelande när den åter finns i lager!
 

Victorinox Filékniv Flexibel 20 cm Rosenträ

Filékniv med flexibelt blad och skaft i Rosenträ, bladlängd 20 cm.
 
En stor och lätt böjlig filékniv, bladet är 20 cm långt. En bra storlek som gör det enkelt att arbeta med lite större fisk och fågel.
 
Filéknivar kännetecknas av sina smala, långa, spetsiga och lätt böjliga klingor. Likt kirurgens skalpell är filékniven ett precisionsverktyg och med kniven avlägsnas fiskfilén med lätthet från ryggbenet.
 
Med kvalitetsknivar från Victorinox blir det lätt att leverera i köket.
 
Victorinox  Wood, en serie knivar och tillbehör som har en tidlös design med sköna handtag i vackert polerat rosenträ. Träet odlas i Indien och är FSC-certifierat. Rosenträ är ett hårt träslag med hög oljehalt och lågt krympningstal.

Rosenträ ger tåliga handtag med en hög lyster som också står emot fukt och väta bra. Knivarna och redskapen är lätta att rengöra och är i rostfritt stål med god skärpa.

Knivar och redskap med handtag av rosenträ tål undantagsvis att maskindiskas men de skall i huvudsak handdiskas för att få en lång livslängd.
 
Sedan starten 1884,  har Victorinox berikat världen med knivar av rostfritt stål.  De är mycket populära i restaurangkök för sin höga kvalitet och prisvärdhet,  knivarna tillverkas i den lilla Schweiziska staden Ibach-Schwyz.