Victorinox Kockkniv 15 cm Rosenträ

Victorinox Kockkniv 15 cm RosenträVictorinox Kockkniv 15 cm Rosenträ
  • Victorinox Kockkniv 15 cm Rosenträ
  • Victorinox Kockkniv 15 cm Rosenträ
 
445 kr (ord rek 479 kr)
Produkten är tillfälligt slut.
Få ett meddelande när den åter finns i lager!
 

Victorinox Kockkniv 15 cm Rosenträ

Kockkniv med skaft av Rosenträ, bladlängd 15 cm.

Detta är en av de minsta knivarna i Victorinox Wood serie av kockknivar med traditionella handtag i Rosenträ. Kockkniven är av mindre storlek och har ett behagligt grepp i trä med ett balanserat blad.

Kockknivar är användbara och väldigt allround speciellt när de är något mindre som den här. En hackkniv i mindre storlek blir nästan lite som en grönsakskniv, man hackar och skär allt utan några problem.

En skarp kökskniv från Victorinox gör matlagningen till en dans.

Victorinox  Wood, en serie knivar och tillbehör som har en tidlös design med sköna handtag i vackert polerat rosenträ. Träet odlas i Indien och är FSC-certifierat. Rosenträ är ett hårt träslag med hög oljehalt och lågt krympningstal.

Rosenträ ger tåliga handtag med en hög lyster som också står emot fukt och väta bra. Knivarna och redskapen är lätta att rengöra och är i rostfritt stål med god skärpa.

Knivar och redskap med handtag av rosenträ tål undantagsvis att maskindiskas men de skall i huvudsak handdiskas för att få en lång livslängd.
 
Sedan starten 1884,  har Victorinox berikat världen med knivar av rostfritt stål.  De är mycket populära i restaurangkök för sin höga kvalitet och prisvärdhet,  knivarna tillverkas i den lilla Schweiziska staden Ibach-Schwyz.