Victorinox Tournier-/Formkniv 6 cm Nylonhandtag Svart

Victorinox Tournier-/Formkniv 6 cm Nylonhandtag SvartVictorinox Tournier-/Formkniv 6 cm Nylonhandtag Svart
  • Victorinox Tournier-/Formkniv 6 cm Nylonhandtag Svart
  • Victorinox Tournier-/Formkniv 6 cm Nylonhandtag Svart
Beställningsvara, 5-7 arbetsdagar
Göteborgsbutik: Ej i lager
 
57 kr
  • Fri frakt över 499kr
  • Snabba leveranser
  • 90 dagars öppet köp
 
Önskelista
 

Victorinox Tournier-/Formkniv 6 cm Nylonhandtag Svart

Tournier- och formkniv med svart nylonhandtag, bladets längd 6 cm.

En proffsig tournierkniv eller formkniv med ett greppvänligt skaft i ett hygieniskt material. Bladets spetsiga och lätt böjda utformning påminner vagt om en fågelnäbb därav kallas den också för fågelnäbbskniv. Bladets kurvning gör det enklare att skapa snygga dekorationer och att ta bort skal och ojämnheter från frukt och grönsaker.

Som namnet säger är den specialiserad på att tornera, formskära eller om man så vill tälja figurformer av livsmedel. Mest frekvent i restaurangköket är väl att tornera potatis och grönsaker. Men som med så mycket annat här i livet, är det bara fantasin som sätter stopp för användningsområden.

Victorinox Swiss Classic är en serie knivar och köksredskap av klassiskt snitt och snygg finish. Knivbladen i rostfritt stål håller hög kvalité, har god skärpa och är lättslipade. Handtagen som är ergonomiska med nylonskaft i skön kvalitet, ger bra knivar i köket till ett bra pris.

Tål maskindisk men handdisk rekommenderas. Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.

Victorinox är kända för sina schweiziska arméknivar med multifunktion och har sedan 1884 berikat världen med sina högkvalitativa knivar gjorda i rostfritt stål.