Ankarsrum Assistent Original Black Chrome AKM 6230

Ankarsrum Assistent Original Black Chrome AKM 6230Ankarsrum Assistent Original Black Chrome AKM 6230Ankarsrum Assistent Original Black Chrome AKM 6230
  • Ankarsrum Assistent Original Black Chrome AKM 6230
  • Ankarsrum Assistent Original Black Chrome AKM 6230
  • Ankarsrum Assistent Original Black Chrome AKM 6230
 
5 990 kr
Produkten är tillfälligt slut.
Få ett meddelande när den åter finns i lager!
 

Ankarsrum Assistent Original Black Chrome AKM 6230

Elegant assistent som gör matlagningen till en lek!

En köksassistent borde finnas i varje modernt kök, den underlättar processen och gör matlagningen roligare. Denna uppgraderade assistent från Ankarsrum har en kraftig motor på 1500 watt och kommer garanterat underlätta din vardag! Tillsammans med de praktiska hjälpmedlen kommer du snart att upptäcka att denna maskin går att använda på flera olika områden.

Den eleganta designen gör att denna maskin tål att lämnas framme på köksbänken, den håller dessutom en låg ljudnivå som gör du eller familjen inte störs. Ankarsrum har även introducerat en ratt och vred i förkromat zink som förstärker maskinen utstrålning samtidigt som de underlättar användningen. Tillsammans med den stora bunken på 7 liter är detta ett oerhört praktiskt hjälpmedel som du garanterat kommer att uppskatta!

Utrustad med automatiserat system ser maskinen själv till att anpassa varvtalet efter innehållet. Du behöver därför inte vara orolig över att assistenten ska överbelastas och gå sönder. Motorn på 1500 watt gör även att maskinen håller ett konstant varvtal även under tuffare användning - alltid med ett perfekt resultat! Detta är en köksassistent att lita på i vått och torrt! 
 
Specifikationer (köksassistent):
- Färg: Svart & krom.
- Höjd: 36 cm.
- Bredd: 26,8 cm.
- Djup: 40 cm.
- Vikt: 8,3 kg.
- Effekt: 1500 Watt.
- Tillbehör: Rostfri skål 7 liter, degrulle, degkniv, mördegsvispar, spatel, jäslock, degkrok, dubbelvisp & plastskål 3,5 liter.