Ankarsrum Assistent Original PearlPink AKM 6230 PP med Köttkvarn Komplett

Ankarsrum Assistent Original PearlPink AKM 6230 PP med Köttkvarn Komplett
  • Ankarsrum Assistent Original PearlPink AKM 6230 PP med Köttkvarn Komplett
Ankarsrum Assistent Original Köttkvarn Komplett Ankarsrum Assistent Original PearlPink AKM 6230 PP
Finns i lager
 
7 899 kr (ord rek 8 785 kr)
  • Fri frakt över 499kr
  • Snabba leveranser
  • 90 dagars öppet köp
 
Önskelista
 

Ankarsrum Assistent Original PearlPink AKM 6230 PP med Köttkvarn Komplett

Elegant designad köksassistent med komplett köttkvarn!
 
Ankarsrum tillverkade sin första köksassistent 1940 och har sedan dess strävat efter att förbättra och förstärka konceptet. Den moderna assistenten har blivit ett klassiskt inslag i det svenska köket och fortsätter att hjälpa hemmakockar på ett smidigt sätt. Motorn är stark och drivs av hela 1500 watt, vilket gör att den alltid arbetar på ett jämnt varvtal. Dessutom behöver du aldrig oroa dig för överbelastning eftersom maskinen automatiskt reglerar varvtal efter hur mycket den behöver jobba!
 
Designen kombinerar klassiska inslag med det mer moderna, ett stilgrepp som gör att assistenten utstrålar en unik personlighet och som bidrar med karaktär till köket. Allt hanteras via de förkromade vridknapparna i zink och assistenten representerar en otrolig användarvänlighet! 
 
Köttkvarnen levereras tillsammans med flera oroligt nyttiga tillbehör som gör att kvarnen kan användas till mycket mer än att bara mala kött. Pastaskivorna i olika former gör att du kan göra hemmagjord pasta på ett effektivt och smidigt sätt. Mixa degen med assistenten och forma spaghettin med hjälp av kvarnen. Du får även 3 st korvhorn så att du kan bjuda gästerna på hemmagjord korv och en riktig grillfest!
 
Med Ankarsrum Assistent Original kommer köksarbetet och matlagningen att gå som en dans. Lämna ifrån dig alla tråkiga uppgifter och lägg tiden på sådant som du faktiskt tycker om!  
 
Specifikationer:
- Färg: Pärlrosa. 
- Höjd: 36 cm.
- Bredd: 26,8 cm.
- Djup: 40 cm.
- Vikt: 8,3 kg.
- Effekt: 1500 Watt.
 
Tillbehör:
- Degrulle, degkniv, mördegsvispar, spatula, jäslock & degkrok.
- Rostfri skål, 7 liter.
- Dubbelvisp med plastskål på 3,5 liter.  
- Köttkvarnspaket: Köttkvarn, matarbord, matarpropp, 3 st korvhorn (10, 20 & 25 mm), stänkskydd, passertillsats, rivjärn, pastaskivor, 4 st hålskivor (2,5, 4,5, 6 & 8 mm) & kaksprits.