Bosch Köksmaskin CreationLine MUM58B00 Svart/Silver

Bosch Köksmaskin CreationLine MUM58B00 Svart/SilverBosch Köksmaskin CreationLine MUM58B00 Svart/SilverBosch Köksmaskin CreationLine MUM58B00 Svart/SilverBosch Köksmaskin CreationLine MUM58B00 Svart/SilverBosch Köksmaskin CreationLine MUM58B00 Svart/Silver
  • Bosch Köksmaskin CreationLine MUM58B00 Svart/Silver
  • Bosch Köksmaskin CreationLine MUM58B00 Svart/Silver
  • Bosch Köksmaskin CreationLine MUM58B00 Svart/Silver
  • Bosch Köksmaskin CreationLine MUM58B00 Svart/Silver
  • Bosch Köksmaskin CreationLine MUM58B00 Svart/Silver
 
3 999 kr
Produkten är tillfälligt slut.
Få ett meddelande när den åter finns i lager!
 

Bosch Köksmaskin CreationLine MUM58B00 Svart/Silver

Med Boschs köksmaskin MUM5 CreationLine går dina matlagningsdrömmar i uppfyllelse! I stilren modell och en klassisk blandning av svart och silver blir köksmaskinen populär i ditt kök. Den snygga modellen gör att du med fördel kan låta maskinen stå på köksbänken som inredningsdetalj! Köksmaskinen har många kvaliteter att älska! Med imponerande funktioner och mångsidiga tillbehör kan du låta fantasin flöda fritt i köket! 


Välj mellan 7 olika hastighetssteg samt pulsfunktion beroende på vad du ska tillreda! Den starka motorn på 1000 watt gör att du kan tillreda tyngre degar. Funktionen 3D Planetary Mixing rör dina ingredienser på ett utmärkt sätt för ett perfekt resultat. Du kan tillreda upp till 2,7 kg kakdeg eller 1,9 kg jäsdeg. Tack vare att köksmaskinen är utrustad med EasyArmLift blir det enklare att fylla på ingredienser! Funktionen gör att det aktuella redskapet alltid stannar längst bak i bunken. 

I det härliga paketet får du även en uppsjö av tillbehör som gör matlagningen ännu smidigare och roligare! Variera användningen genom att byta mellan blandare, ballongvisp och degkrok. För smartare förvaring får du även en stilfull, mörkgrå tillbehörsväska. Den interaktiva DVD:n som medföljer har hjälpsamma instruktioner som visar hur man kan använda de olika tillbehören. Sist men inte minst får du en rostfri bunke med en kapacitet på 3,9 liter samt ett genomskinligt lock med påfyllningsöppning! Alla delar som kommer i kontakt med livsmedel är dessutom BPA-fria! 

Boschs köksmaskin är väldigt säker att använda och är bland annat utrustad med överbelastningsskydd och återinkopplingssäkring som gör att du inte behöver oroa dig. Istället kan du fokusera på det roliga med att experimentera i köket! 

 

 

Specifikationer:

- Färg: Svart och silver.
- Delvis borstad rostfri bunke på 3,9 L medföljer. 
- Sladdfack för smidig förvaring.
- Blandararmen lyfts smidigt med ett knapptryck med hjälp av funktionen EasyArmLift.
- Lätt rengöring! Tillbehören tål maskindisk. 
- Automatiskt parkeringsläge: redskapen stannar alltid längst bak i bunken.
- Tillbehör: Blandare med silikonkant, rostfri ballongvisp med justerbar höjd och degkrok. Mörkgrå tillbehörsväska. Interaktiv DVD med instruktioner. Genomskinligt lock med påfyllningsöppning.
- Alla plastdelar som kommer i kontakt med livsmedel är BPA-fria.
- Sugfötter av gummi gör att maskinen står stadigt.
- Överbelastningsskydd ökar säkerheten.
- Återinkopplingssäkring som förhindrar okontrollerad motorstart.
- Mått: 28,2 x 28 x 27,1 cm.
- Nettovikt: 5,221 kg. 
- Effekt: 1000 W.
- Spänning: 220-240 V. 
- 7 hastighetssteg och pulsfunktion.
- 3D Planetary Mixing.
- Elektronisk hastighetsreglering.