Breville Brödrost

För att få det perfekta rostade brödet behövs den perfekta brödrosten. På Bagaren och Kocken har vi den men du måste själv hitta den som passar ditt kök och dina önskemål bäst. Vi har brödrostar från olika kvalitetsmärken och i flera olika färger och modeller. Bland annat Breville.

Breville är ett varumärke från Australien med kvalitetsbrödrostar till bra priser. Breville kombinerar design och kvalitet hos sina brödrostar på ett bra sätt.

Företaget har en spännande historia. Breville blev stora genom att under andra världskriget sälja mindetektorer som räddade många liv. Varumärket i allmänhet och deras brödrostar i synnerhet är kända över hela världen.

På Bagaren och Kocken hittar du Brevilles brödrostar i härliga färger och olika modeller. Prisvärda brödrostar som kan bli en bästa vän vid frukostbordet. Missa inte heller Brevilles frukostpaket som kombinerar brödrostar med vattenkokare till förmånliga priser. Väljer du att handla din Breville-brödrost från oss så kommer vi leverera brödrosten snabbt och med en hög service. 

Breville Brödrost