Fritöser

 
Bagaren och Kocken har ett brett utbud av fritöser i olika storlekar och färger. Vi levererar kvalitativa fritöser till bra priser, snabbt och med en hög service. 
 
Fritera innebär att man doppar ner matvaror i upphettat matfett tex matolja eller kokosfett. Detta för att ge en smakrik, knaprig yta och för att innesluta alla smaksämnen. Att fritera sin mat är idag mycket vanligt men något många inte vet är att människan har friterat i över 7000 år. En av de tidigaste kända metoder för fritering kan dateras så långt bak som 5000 år före Kristus då tekniken upptäcktes i Egypten. Sedan dess har metoden spridits över hela världen och idag äter vi tex falafel från Mellanöstern och friterade räkor från Japan. Vi tycker att en elvisp är en köksmaskin som bör finnas i varje välutrustat kök. Med en elvisp kan du enkelt och snabbt vispa din grädde eller din kaksmet. Hos oss på Bagaren och Kocken hittar du utvalda vispar från flera kända varumärken. Bland annat KitchenAid, Bosch, Dualit, Breville, Krups, Electrolux och Bosch. Här hittar du elvispar som har många olika tillbehör, bland annat degkrok, visp, ballongvisp och mixerstav. Perfekt att använda för dig som vill ha många olika alternativ.
 
Bagaren och Kocken har både enklare elvispar för att vispa smeten fluffig men också elvispar med stark motor som klarar av att knåda degar. Bland annat från Electrolux, KitchenAid och Bosch som vunnit flera bäst-i-test. Våra elvispar finns i flera olika färger så som rosa, blå och grön och de har även en stilren design som kommer fungera perfekt som en inredningsdetalj i hemmet.
 
 

Fritöser