Mixer/Blender

Inget modernt kök är komplett utan en kraftfull blender. En blender skapar nya möjligheter för dig att laga goda och nyttiga måltider eller mellanmål som du enkelt kan ta med dig. Mixa en god smoothie eller soppa eller varför inte krossa is för en läskande drink.

Olika mixers har olika förutsättningar beroende på vad man vill ha ut av den. Det finns lite enklare mixers som är perfekta om man vill göra smoothies av frukter och bär. I andra änden av skalan finns höghastighetsblenders, eller high speed blenders med Vitamix och Blendtec i spetsen. Med dem får man andra möjligheter och en högre prestanda, till exempel möjligheten att blanda i nötter och frön i din smoothie eller laga rawfood.

Vi har blenders som sträcker sig längs hela skalan. Helt beroende på dina önskemål och vad du vill att din blender ska kunna göra.

Bagaren & Kocken har samlat ett sortiment av snygga kvalitetsmixers från kända varumärken som Blendtec, VitaMix, Omniblend och KitchenAid. Klicka dig vidare för att välja din favorit, alltid med en hög service och snabba leveranser.  

Mixer/Blender