Bagaren och Kocken AB

Mixer/Blender

Inget modernt kök är komplett utan en kraftfull mixer eller blender. Rör om din proteindrink, blanda pannkakssmeten eller gör en god smoothie till frukost. En mixer eller blender skapar nya möjligheter för dig att laga goda och nyttiga måltider eller mellanmål som du enkelt kan ta med dig.

Olika blenders har olika förutsättningar beroende på vad man vill ha ut av sin blender eller mixer. Det finns enkla, lite billigare blenders som är perfekta om man vill göra enkla smoothies av mjuka frukter och bär. I andra änden av skalan finns höghastighetsblenders, eller high speed blenders med Vitamix och Blendtec i spetsen. Med dem får man andra möjligheter och en högre prestanda, till ett högre pris. Vi har mixers och blenders som sträcker sig längs hela skalan. Helt beroende på dina önskemål och vad du vill att din blender ska kunna göra.

Bagaren & Kocken har samlat ett sortiment av snygga kvalitetsmixers från kända varumärken som Blendtec, VitaMix och Kitchen Aid. Klicka dig vidare för att välja din favorit! Alltid med en hög service och snabba leveranser.  

Mixer/Blender