Blendtec Blender

Blendtec har ett sortiment av otroligt starka blenders. Det visar inte minst Blendtecs grundare Tom Dickson i sina populära Youtube-klipp "Will it blend?" där han tänjer gränserna för vad som går att lägga i en mixer. Bland annat lägger han ner en telefon i en Blendtec blender och pulveriserar den.

Fördelen med att ha en så stark blender är att den krossar cellväggarna i maten vilket gör det möjligt för kroppen att ta upp mycket mer av näringsämnena. Bra för raw food-älskare eller hälsofantaster i största allmänhet. Blendtecs blenders är bland de få mixrarna på marknaden som klarar av att slå sönder cellväggar.

Alla Blendtecs maskiner görs till allra största del i deras fabrik i Orem, Utah i USA och deras maskiner har en orubblig kvalitet. Om du väljer att köpa en blender från Blendtec så kan det mycket väl vara den sista du köper. Garantin är på hela 8 år men de flesta av Blendtec köksmaskiner fortsätter långt efter garantin har gått ut.

Med en mixer eller blender från Blendtec så kan man göra varm soppa på under en minut, eller supergod glass en varm sommardag.

Läs mer om vad du kan göra i din Blendtec >>

 

Blendtec Blender