Bagaren och Kocken AB



JTC Omniblend TM-800 2L BPA-fri Vit

JTC Omniblend TM-800 2L BPA-fri VitJTC Omniblend TM-800 2L BPA-fri VitJTC Omniblend TM-800 2L BPA-fri VitJTC Omniblend TM-800 2L BPA-fri VitJTC Omniblend TM-800 2L BPA-fri Vit
 • JTC Omniblend TM-800 2L BPA-fri Vit
 • JTC Omniblend TM-800 2L BPA-fri Vit
 • JTC Omniblend TM-800 2L BPA-fri Vit
 • JTC Omniblend TM-800 2L BPA-fri Vit
 • JTC Omniblend TM-800 2L BPA-fri Vit
 
2 995 kr
Produkten är tillfälligt slut.
Få ett meddelande när den åter finns i lager!

JTC Omniblend TM-800 2L BPA-fri Vit

Blendern är en mixer av professionellt snitt som med sin starka motor och sin stora kanna har en mängd olika användningsområden. Allt från "raw food" till traditionell matlagning. Med Omniblend gör man allt från att mixa smoothies, "chunky" eller krämigt lena släta soppor till att framställa nötkräm, kokosnötsmjölk eller krossa is på ett ögonblick.
 
Att göra dryck av färskvaror är en hälsotrend som har kommit för att stanna, vitaminer och mineraler bibehålls, kroppen tar upp näringen bättre och man får en jämnare energinivå. Dessutom mår magen också bra av en lättare matsmältning.
 
Designen har renodlats ytterligare och vreden har ersatts med knappar för hastigheterna och de olika tidsintervallerna, detta är väldigt praktiskt eftersom man kan gå ifrån och göra andra saker medan programmet körs. Programmen anpassas efter olika användningsområden och körs med tre tidsinställningar. Självklart kan man också köra mixern manuellt med varierad hastighet eller med pulsfunktion.
Efter användning rengörs kannan och delarna genom att handdiskas varsamt med lite diskmedel. Basenheten torkas av med lätt fuktad trasa.
 
Garanti: 2 år på motorenhet. 1 år på kanna, skärenhet, nedstötarstav och lock. Gäller vid avsedd användning enligt instruktionsbok i privat bruk.
 
"Bäst i Test" 
Afonbladet har i ett test med sex olika mixare, utsett JTC Omniblend TM-800 till den snabbaste och i särklass överlägset bästa maskin. Vilket innebär att det blir ett av de bästa och mest ekonomiska valen när du köper en blender.
 
Med denna produkt får du en precisionsteknologi i form av en rostfri "2 i 1" skärpropeller som ger en multifunktion. För både torr och våtanvändning, krossar is på sekunder.

Det ingår en 2 liters kanna tillverkad av transparent, värmetålig och nästintill okrossbar "Eastman Tritan Copolyester som är BPA-fri.

Mixern har en automatsäkring som går vid för hög belastning, omstartsknapp finns under maskinen.
 
Denna omniblendern levereras med basenhet, en komplett 2 liters kanna med skärenhet, lock och blandningsstav. Instruktionsmanual medföljer. Mixern har fyra hastigheter låg, mellan, hög och pulserande. Det finns tre bestämda tidsintervaller 35 sek, 60 sek och 90 sek samt manuell körning.
 
Den har en stickkontakt enligt svensk EU standard, den kräver 200-240 V, har en 950 W likströmsmotor och jobbar med frekvensen 50-60 Hz.
 
Måtten är 18.5 x 21 x 51 cm (B x D x H) och vikten är 5 kg.

Betyg och recensioner

Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 
 • För närvarande 5/5 stjärnor.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke

Fler produkter från samma kategori