Kenwood Blender

Vi på Bagaren och Kocken har Kenwoods Blenders från serierna Blend-X och kMix till billiga priser och med bra leveranser. Välj mellan flera olika modeller för att hitta den Kenwood-blender som passar just dig bäst. Köp din blender från Kenwood online hos oss för att få den tryggaste och roligaste köpupplevelsen.

Kenwood är ett brittiskt företag med lång erfarenhet av olika köksmaskiner men kanske inte främst mixers och blenders. Det var däremot inte speciellt förvånande att när de väl lanserade sina blenders, med namnen Blend-X och kMix, handlade det om samma höga kvalitetsstandard som resten av Kenwoods köksmaskiner uppehåller.

Kenwoods mixers ,eller blenders som vissa föredrar, är en serie stilrena maskiner som gör vad som förväntas av dem. Enkla att förstå sig på och enkla att använda, samtidigt som deras design ger köket ett elegant yttre utan att stjäla all uppmärksamhet. Vi har modellerna kMix, Pro och Classic beroende på vad man är ute efter och hur mycket man är beredd att spendera på sin blender. 

Kenwood Blender