Oster Blender

Oster blenders är en riktig klassiker, speciellt i många amerikanska hushåll. 1946 lanserades deras Osterizer som sägs vara den första köksmaskinen i sitt slag.

Kvaliteten som präglade deras blenders då, finns kvar men med vissa förnyade modeller och en kraftfullare prestanda. Oster tillverkar prisvärda blenders för att göra smoothies eller krossad is. Alla motordelar är gjorda i stål vilket gör Osters blenders väldigt stabila. Deras blenders är strax under de riktiga amerikanska värstingmodellerna när det handlar om prestanda och kvalitet. De är också lite billigare än värstingarna.

Att ha en blender i sitt kök är ett måste i ett modernt hushåll. Exempelvis är smoothies ett av de klart bästa sätten att få i sig vitaminer genom frukt och bär. Många människor lider av vitaminbrist och genom att börja dagen med en smoothie råder man bot på det.

På Bagaren och Kocken säljer vi Oster blenders till bra priser och med en snabb leverans. Vi har ett bra utbud av deras olika modeller, beroende på vad dina önskemål är och var din ambitionsnivå ligger. 

Oster Blender