Thermomixer

Ordet termo kommer från början från grekiskan och betyder värme. Värme har alltid använts i matlagning. Hur vi använder värmen håller dock på att förändras. Blenders eller mixers är en typ av köksmaskin som ofta på senare tid har börjat ta hjälp av värme. Antingen med hjälp av friktionen som skapas eller med hjälp av en upphettare inbyggd i mixern.

En av modellerna som kombinerat värme och blender i samma maskin är Thermomixer. Thermomixern har ett uppvärmningssystem som gör Thermomixern till en fantastiskt mångsidig köksmaskin.

Thermomixer är den revolutionerande köksmaskinen som har blivit kockarnas favorit. Thermomixer kan användas till det mesta. Här är några exempel på Thermomixer funktioner; väger, värmer, finhackar, krossar, maler, bereder, skär, blandar, mosar, knådar, vispar, kokar och ångkokar.

På Bagaren och Kocken säljer vi Thermomixers fantastiska maskin till ett bra pris, med en hög service och en snabb leverans. Med Thermomixer öppnas nya dörrar i köket som du bara kunnat drömma om tidigare.  

Thermomixer