TurMix Blender

TurMix är ett Schweiziskt företag med målsättningen att tillverka de bästa köksmaskinerna på marknaden. Deras köksmaskiner och blenders är tillverkade i Schweiz.

Turmix blenders är enkla men kvalitativa maskiner. Med en väl utarbetad konstruktion från knivbladen till kannans utformning gör Turmix blender det som förväntas av den, och gärna lite till. Rengöring och hastighetsreglering är tänkt att vara så enkelt som möjligt med simpla men smarta funktioner så som avtagbara knivar och en steglös hastighetsratt.

Att starta morgonen med en smoothie gjord på färska bär och frukter är ett fantastiskt sätt att få i sig energi och de så viktiga vitaminerna som vår kropp vill ha. Med en Turmixblender blir det ingen raketforskning att göra en smoothie på morgonen. Det går snabbt och är enkelt. Inte minst rengöringen och disken blir enkel och bekväm.

På Bagaren och Kocken har vi ett stort sortiment av blenders inklusive Turmix snygga och bra blender. Om du väljer att beställa din Turmix blender från oss så får du en hög service, en snabb leverans och ett schysst pris.