Bagaren och Kocken AB

Riskokare

Har du också tröttnat på att försöka diska bort ris som har fastnat i botten av kastrullen? Vi på Bagaren och Kocken tycker att alla borde ha en riskokare i köket!

Det är väldigt enkelt att använda en elektrisk riskokare. Allt du behöver göra är att hälla i ris och vatten, sen känner den själv av hur länge riset behöver koka. Med en riskokare behöver du inte längre tänka på att passa spisen, riset sköter sig helt själv! När riset har kokat klart så går den automatiskt över till värmehållning.

I en riskokare bränner inte riset fast. Detta är en stor fördel och den främsta anledningen till att miljontals människor älskar den! Vi erbjuder modeller för alla hushåll, vi har både mindre och större varianter. Hos oss finner du även en riskokare som man använder i mikron. Här är det bara att hälla på ris, vatten och sen in i mikron. Vi har även en större modell som rymmer upp till 13 liter kokt ris, denna är perfekt för dig som t.ex. driver en restaurang. 

Riskokare