Crock Pot Slowcooker 2,4L Manuell Svart

Crock Pot Slowcooker 2,4L Manuell Svart
  • Crock Pot Slowcooker 2,4L Manuell Svart
 
349 kr (ord rek 499 kr)
Produkten är tillfälligt slut.
Få ett meddelande när den åter finns i lager!
 

Crock Pot Slowcooker 2,4L Manuell Svart

Crock Pot sloowcooker 2,4 liter svart, en liten sloowcooker för det lilla hushållet. 

Spara tid! Laga mat långsamt.

En liten elektrisk gryta som hjälper dig att laga mat när du har annat för dig. Ladda grytan på morgonen med kött, grönsaker, kryddor m.m. På kvällen när du kommer hem från jobbet är grytan klar. Genom att grytan hålls varm under en lång tid blir köttet fantastiskt mört och fint. Man behöver inte heller använda de dyraste köttbitarna för att få ett lyckat resultat.

En aktiv livsstil innebär ofta ont om tid. Känns detta igen? Crock-Pot är den bekväma vägen till god och nyttig mat för dig med ont om tid. SlowCooking är otroligt lätt. Man behöver inte vara någon mästerkock. Lägg ingredienserna i grytan, starta din Crock-Pot och gör något annat av dagen. Många timmar senare kommer du hem till en varm, inbjudande och hemlagad måltid.

Crock-Pot Slow Cooker lanserades redan på 70-talet i USA. 40 år senare och med miljontals nöjda kunder världen över är den för många idag ett självklart redskap i hemmet. Många har frågat efter den i Sverige. Nu är den äntligen här. Svensk receptsamling medföljer och fler recept finner du enkelt på Internet genom att söka på Crock-Pot®.

2,4 liters kapacitet - lämplig för 2-3 personer
2 värmeinställningar
Glaslock
Gryta och lock kan diskas i maskin
Den måste fyllas till hälften vid användning för bäst resultat 
Löstagbart och ugnsfast stengods
Recept medföljer
2 års garanti