Electrolux Stavmixer

Electrolux är ett klassiskt svenskt företag som utvecklar smarta lösningar för hela hemmet, inklusive köket. Deras köksmaskiner är riktigt bra och Electrolux har en teknisk kompetens som få företag kan mäta sig med. Bland Electrolux köksmaskiner finns stavmixrar.

Med en stavmixer från Electrolux får du en riktigt trogen vän i köket. Deras stavmixrar är otroligt användbara till det mesta. Gör soppor, smoothies, gremolata eller hummus med Electrolux stavmixrar. Enkla att använda men får jobbet gjort. Dessutom är de riktigt prisvärda. I alla fall hos oss på Bagaren och Kocken. Electrolux stavmixrar finns med olika tillbehörspaket som breddar användningsområdet för stavmixern.

Electrolux har tagit fram nya semiprofessionella stavmixrar med inspiration från proffskök. Electrolux mixerstavar har ett långt mixerskaft i rostfritt stål, och professionell 3-bladig kniv för bättre resultat. Med en stavmixer från Electrolux kan du mixa supersnabbt - med mixerns turbofunktion får du samma goda resultat som en proffskock. Utvecklat för proffsen, nu anpassat för dig!
 

Electrolux Stavmixer