Electrolux Stavmixer ESTM9500 Silver Metallic

Electrolux Stavmixer ESTM9500 Silver MetallicElectrolux Stavmixer ESTM9500 Silver MetallicElectrolux Stavmixer ESTM9500 Silver MetallicElectrolux Stavmixer ESTM9500 Silver Metallic
  • Electrolux Stavmixer ESTM9500 Silver Metallic
  • Electrolux Stavmixer ESTM9500 Silver Metallic
  • Electrolux Stavmixer ESTM9500 Silver Metallic
  • Electrolux Stavmixer ESTM9500 Silver Metallic
 
1 980 kr (ord rek 1 995 kr)
Produkten är tillfälligt slut.
Få ett meddelande när den åter finns i lager!
 

Electrolux Stavmixer ESTM9500 Silver Metallic

Electrolux ESTM9500-stavmixer med TruFlow Pro-teknik, trippeltitanöverdragna blad och en stark motor på 700 W mixar, vispar och hackar med kraft och oöverträffad precision.

 

Höjd: 42,5 cm

Diameter: 8,35 cm 

 

Tillbehör:

Processor

Ballongvisp 

 

TruFlow Pro mixerteknik

TruFlow Pro blandningsteknik får ut det bästa av ingredienserna och din matlagning. Hemligheten ligger i kombinationen av knivar belagda med trippeltitan, en precisionstillverkad blandningsfot och en kraftfull turbomotor - vilket ger fantastiska smaker och överlägset resultat varje gång.

 

Knivar belagda med trippeltitan

Varje kniv har tre precisionsvinklade skärkanter som är konstruerade att få ut den bästa smaken ur dina ingredienser. De starka titanbelagda knivarna håller sig vassa längre för att ge dig en varaktig prestanda oavsett vilka ingredienser du använder. 

 

TurboBoost motor 700W

Kraftfull 700 W TurboBoost-motor tacklar alla utmaningar med lätthet. Dess kombination av kraft, stora titanbelagda skärknivar och PowerTilt-funktion gör de tuffaste uppgifterna till de enklaste med inspirerade resultat. Med inställningarna för variabel hastighet kan man enkelt utföra alla recept.

 

Variabla hastighetsinställningar

Sättet som ingredienser bearbetas på är nyckeln till överlägsen smak. Med hastighetsinställningar som kan anpassas till alla recept får man den bästa smaken varje gång. 

 

Mångsidiga tillbehör

Var kreativ i din matlagning. Utrustad med en hackare och en professionell dubbelvisp, kan denna mixer göra så mycket mer än att bara blanda. Sätt igång och experimentera och njut av resultaten!

 

Klassisk design

Elegant design, högklassiga material, överlägsen kapacitet och kraftfull induktionsmotor som inspirerats av professionella kök. För att du ska känna att du har gjort det bästa valet i denna robusta och perfekta mixer, får du en förlängd garanti på 5 år.