Övriga Stavmixer

Här har vi samlat vårt sortiment av övriga stavmixers, t.ex TurMix stavmixer som är ett mästerverk tillverkat i Schweiz. Precision och kvalitet i minsta detalj. Tyst och välbalanserad.

TurMix stavmixer är en förlängning av kockens hand. Ett ovärderligt köksredskap och en ovärderlig köksmaskin som gör hela matlagningsupplevelsen till en dans på rosor.

Effektiv mixning i vilket kärl som helst tack vare den speciella designen av den halvöppna mixerfoten i kombination med den trebladiga kniven. Man behöver inte jaga ingredienserna i grytan, mixerfoten har en sugeffekt som suger in allt till knivarna.

TurMix stavmixer är en extremt tyst och välbalanserad stavmixer med ett exklusivt aluminiumhölje.

TurMix stavmixer är enkel att använda och har ett handtag som passar både vänster- och högerhänta samt personer med långa naglar.

Du hittar din TurMix stavmixer online hos oss på Bagaren och Kocken. Vi strävar efter att, precis som TurMix stavmixer gör, det ska vara så enkelt som möjligt att både handla och använda sina köksmaskiner. Vi levererar smidigt och skulle det uppstå frågor eller problem så har vi en trygg och hög service som löser det. 

Övriga Stavmixer