Bagaren och Kocken AB

Fissler Redskap

Hos oss på Bagaren och Kocken hittar du massor av köksredskap från Fissler. Här hittar du flera olika typer av vispar. Bland annat en ballongvisp och en plattvisp. Du hittar även ett flertal olika rivjärn, bland annat ett unikt muskotrivjärn, ostrivjärn och ett citrusrivjärn. Dessa rivjärn är perfekta att använda vid matlagning!

Om du är ute efter en glasskopa eller en melonskopa så har du kommit rätt. En melonskopa är det idealiska verktyget att använda i köket. Med denna kan du skapa perfekt dekoration av melon, du kan även göra små melonkulor som är jättefina att lägga i drinken. Du hittar även flera olika modeller av trådsil och durkslag. Trådsilar och durkslag är verkligen ett måste i alla kök!

Fisslers Magicserie erbjuder köksredskap i högsta kvalité. Hos oss hittar du ett mycket brett sortiment. Serien är gjord i rostfritt stål, de är både praktiska, snygga och exklusiva att hänga i köket. Vi har ett upphängningsräcke där det är praktiskt att hänga salladsbestick, äppelurkärnare, såsslev och kanske en soppslev. Du hittar även en vitlökspress, potatispress och tårtspade! 

Fissler Redskap