Bagaren och Kocken AB

Grytlappar och Grytvantar

Vad tror du att alla kök har gemensamt? Jo, alla har nämligen en grytvante eller grytlapp hemma i något skåp. Dessa användbara textiler är svåra att klara sig helt utan. Vi har ett flertal fina grytvantar och grytlappar i olika modeller, färger och mönster. Om du hänger upp dina snygga produkter fungerar de även fint som inredningsdetaljer.

Här hittar du bland annat lyxiga grillvantar i vaxat läder. Eller kanske en vante som är i fläck- och vattenavvisande non-slip material. Denna produkt ser som ny ut år efter år. Hos oss hittar du mängder med alternativ.

Vi erbjuder grillvantar och grytlappar från varumärken som Greengate, Växbolin, House Doctor, Le Creuset och Baway. Växbolin erbjuder mycket vackra grytlappar som är perfekt till dig som älskar svenskt hantverk. Dessa underbara grytlappar är skapade i tåligt lin. Finns i flera vackra färger.

När du har den varma grillen redo så kommer dessa produkter komma perfekt till hands. Samtliga våra produkter tål självklart mycket hög värme och kyla. De är också mycket enkla att tvätta. 

Grytlappar och Grytvantar