Grytlappar och Grytvantar

Vad tror du att samtliga kök har gemensamt? Jo, de allra flesta har nämligen en grytvante eller grytlapp hemma i något skåp. Dessa användbara textiler är svåra att klara sig helt utan när du lagar het mat. Vi har ett flertal fina grytvantar och grytlappar i olika modeller, färger och mönster. Om du även hänger upp dina snygga produkter fungerar de även fint som inredningsdetaljer.

Här hittar du bland annat lyxiga produkter i vaxat läder. Eller kanske en vante som är i fläck- och vattenavvisande non-slipmaterial som ser ny ut år efter år. Hos oss hittar du mängder med alternativ.

Vi erbjuder grillvantar och lappar från varumärken som Greengate, Växbolin, House Doctor, Le Creuset och Baway. Växbolin erbjuder mycket vackra grytlappar som är perfekt till dig som älskar svenskt hantverk. De här underbara grytlapparna är skapade i tåligt lin och finns i flera olika vackra färger.

När du har den varma grillen redo så kommer dessa hjälpmedel komma perfekt till hands. Samtliga av våra produkter tål självklart mycket hög värme och kyla och de är också mycket enkla att tvätta. 

Grytlappar och Grytvantar