Paletter

Hos oss hittar du en av de mest uppskattade redskapet till bakning – Paletten. Paletten är perfekt när du ska tillverka och dekorera dina bakverk. Den är mycket bra att använda för att breda ut olika typer av fyllning, grädde eller frostning i och runt dina tårtor och cupcakes. Du kan även använda den genom att enkelt lyfta din tårta och skära bort överflöd.

Här hittar du stora och små paletter, du kan även välja mellan en rak eller vinklad. Vi har paletter som är tillverkade i rostfritt stål och maskindiskbart nylonhandtag. Även Global erbjuder inte bara praktiska utan även snygga paletter som du kan använda till stekning och uppläggning. Ett underbart redskap i köket helt enkelt!

Ett tips när du bakar din tårta är att använda paletten till att göra fin-jobbet med. Ta bort och lägg till där det behövs. Slutresultatet blir bättre när du gör en ordentlig grund. Tänk på att om du använder grädde för att spackla tårtan, ska du gärna använda olja, ett tunt lager smörkräm eller smält smör för att fodra marsipan- eller sugarpastelocket. 

Paletter